Dag 7, 28/2- En dag till havs

Hej på er alla, idag så gästas vi av grå himmel mestadels. Älskling hann upp när solen tittade fram en snabbis. Idag åt vi mysfrukost som vanligt, älskling har läst den sista delen i game of thones.. i alla fall den som finns ute.
 
Jag har tagit det lugnt i hytten och vilat lite. Rätt som det var så hade jag somnat och vaknade upp kl 16 ur värsta drömmen/hallucinationerna jag någonsin varit med om. Jag har drömt om människor som inte funnits i mitt liv på fleeera år! Jag har drömt om saker jag ska har gjort idag och konversationer jag har haft. Skit skumt och läskigt!
 
Strax efter det kom bejb ner och vi gick och åt lunch och tur var väl det! Nu är det i alla fall tomt på hjärnkontoret och färdig drömt för ett bra tag framåt. Hela dagen har i alla fall gått i lugnets tecken. Vi har packat ihop lite inför Miami imorgon, vi har fotat, jag har kollat på vänner och bejb har läst. Skönt att vila lite från solen också med gott samvete. Då det oftast är sol så är det lätt att få för mycket av det goda!
 
Nu är allt färdig packat och utställt i korridoren. Imorgon kl 06 är vi tillbaka i Florida igen. Vi ska ta en taxi efter att vi fått i oss frukost sen bär det av mot Miami igen, men denna gång så bor vi i Down town! Vi ska bo på ett aaaas nice hotell som heter EPIC, det hade bejb bokat i smyg och det var bara han och Elin som visste om det.
 
 
 
 
Fattar fortfarande inte hur hon lyckats hålla det hemligt, hon måste ha glömt bort det, det finns inget annat sätt! Haha Hon är hopplös! <3 Så snart vi kommit till hotellet så ska hitta en solstol och suga åt oss den sista färgen innan vi ska hem till landet lagom igen. Vi saknar tjejorna som tusan och så saknar jag att städa och tvätta, japp, sån är jag! ;D
 
Väl hemma så blir det ingen rast och ingen ro, vi ska hugga tag i renoveringen och vi börjar med köket. Det är lite små pill som ska fixas samt så ska en ny stoor kyl/frys in och jag ska äntligen få min panelvägg och hemnes byrå! <3 På tisdag så är jobb för oss igen, ska bli kul att se om man är laggad eller ej. Ska bli kul att träffa mina fina igen och se alla nyheter som stromat in under dessa två veckor!
 
Kram på er finisar! Jag skriver mer när vi är på hotellet i Miami!
Charlotta

Hej hej, brukar läsa din blogg och tycker den är jättebra!
Ni ser ut och ha de underbart, antar att du skulle rekommendera en sån kryssning? Har varit lite inne på att göra det ett tag men har varit lite tveksam till ifall det kommer kännas lite tråkigt att man behöver gå på båten efter att ha varit på en ö en liten stund? Vad tyckte du som upplevt det? Är det bättre med en resa till ett land i Karibien eller en sån här kryssning?

Kram Kram Charlotta

Svar: Hej fina du! :) tack så mycket! :)
Jo vi har haft det super verkligen! Det hela beror lite på vad man är ute efter. Vi skulle ha åkt med ett nära kompis par samt parets föräldrar. Resan var bokad och planerad sen ett år tillbaka, sen hopps vipps så vart alla planer ändrade och jag och min sambo fick åka själva istället och de och föräldrarna var tvungna att åka några veckor innan.

Så efter 4:e/5:e dagen så gick vi på varandras tår. Vi älskar varann och det har varit super mysigt men ibland är det bra att kunna dela upp sig och hänga med lite olika. Om vi gör om kryssningen så blir det med barnen eller tillsammans med vänner.

Angående ö-problemet så skulle jag snarare säga ett det är tvärt om. Vi vill inte gå i land och kolla på en liten plutt ö och en smockad strand när vi har våra solstolar på däck. Det finns så mycket att göra om dagarna och stranden är ett litet avbrott, inte själva resan. Själva kryssningen är resan och öarna är bara en bonus.

Vill du till bahamas så ska du flyga dit och vara där. Tyvärr så kommer du tröttna rätt så fort så de timmarna som du har hamn på varje ställe är mer än tillräckligt! ;D

Karibien är mindre än vad man tror. Vi var ju i Miami veckan innan och har badat en massor där och solat på ständerna. Du kanske skulle ta och åka till Mexico i en vecka och sen flyga till nått ställe där båten ansluter i?

Man åker egentligen inte enbart kryssningen för att se karibien utan för att uppleva själva fartyget som är världens största. Öarna är som sagt en bonus sen är det ju trevligare att kunna sola sig igenom karibien än att köra över östersjön 100 gånger.

hoppas att det gav dig nått svar! haha ;D
kram kram
//Linda
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR