New in....

Sakta men säkert så tar projekten här hemma slut! Läskigt som attans för antingen så måste vi börja ha sönder saker eller så blir det en flytt inom en snar framtid haha. I torsdags kväll så hämtade vi ut vagnen, storhandlade, åkte till Bauhaus och fixade till det sista. Så nu är sköthörnan i badrummet klar, vagnen är ihopbyggd och pimpad samt kontorshörnan är så gott som klar. Nu saknas det bara några luckor som planeras komma till landet lagom i februari 2015 *Zzzz*...haha
 
Förlåt för suddiga bilder! ^^, i korgarna har vi blöjor i en, tvättlappar och våtservetter i en och upptill är "blöjlager" och en kräm/olja/vård/skötsel-låda. Skötdynan är specialbeställd för att passa på maskinen, superskönt. Det som ska inhandlas mer är väl nån mobil som ska hänga ovanför samt några små korgar som man kan ha i hörnet på dynan till olja osv som används vid blöjbyten.
 
 
 
Den fina vagnen! <3 Det blev en bugaboo Donkey. Vi vill helst ha med Khakigrönt topptyg men det finns inte till denna vagn tyvärr, så det får bli att hålla tummarna att det kommer eller beställa av någon som syr eget. Skötväskan kommer ifrån Skip-hop och slukar allt! :) Blir att packa lillebrors saker i denna tills vi ska in till BB. Sen har jag en massa extra roliga tillbehör så som bumperskydd till handtaget, täcklock/sorteringsfickor på sidokorgen, mugghållare, svarta reflexer m.m.
 
 
Den lilla kontorshörnan! :) Igår monterade sambon isär heeeela datorn för att trolla tillbaka väggfästet som åkt in i datorn :O, jag hade ont i magen tills jag hörde det berömda ljudet när datorn startade upp igen. Ja, det är ju lite oroväckande när det ligger kvar skruvar på bordet efter att man är färdig samt se alla 1000 bitar som ligger utspridda på matbordet... :) Men det gick ju bra ändå! haha. Nu ska det väl upp lite ramar/kom ihåg-saker då det är väldigt tomt runt om. Men det är superskönt då alla kan göra sitt men vara i samma rum samt att barnen kan göra läxor och få hjälp direkt.
 
 
kram kram
Anonym

Vad snyggt det blev allting! 👍 Ett tips: vår plutt låg och gungade från sida till sida och slog ut med armarna i reflex hela tiden på skötbordet i början. Som om han trodde han skulle ramla eller något, så vi la en handuk i ett uppånervänt U så han fick lite extra stöd - då trivdes han mkt bättre på skötbordet. Men det där märker ni ju själva var Er lillkille föredrar och behöver. Alla barn är ju olika! ☺️

Svar: Tack! :) ja de gör ju ofta sånt. tanken var att det skulle bli en specialbeställd vanlig skönt dyna som har uppåt böjda kanter. Så vi blev lite chockade när denna var den vi fick. För det hade jag kunnat sy själv. Så vi kommer köpa en ny sen, skönt att ha nått i början bara. Så det får bli att skapa ett litet nest där typ. ;)
Kram kram
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR