Ny vecka och nya tag...

Då var det måndag igen efter en fullspäckad helg! :) Vi har varit på mässa, gått på bio, ätit kanelbullar, skattat och busat. Ja, det som helger är till för! :) Barnen är nu lämnade i skolan och själv så är jag hemma och vill sova eller sätta igång med nått projekt. Men då jag väntar på samtal och då behöver dra på en gång så är inget av det nått alternativ! :) Sova för jag göra sen när jag är gammal! ;D
 
Inatt blev det heller inte mycket sömn pga lillebror sen var lillen uppe på toa vid 04 :) Det är nått med kl 04...haha. Det olyckliga är att det blir liksom jämt mitt i allt. Men det är bara att inse att det är så det kommer att vara nu. Så det blir att lägga sig tidigt och ta powernaps så ofta det bara går för att skramla ihop några fler timmar. 
 
Idag går vi in i v.33. Fick höra flera gånger på mässan att jag var så liten om magen, kul när man känner sig helt enorm själv! haha Det är ju några veckor kvar så något mer ska nog hända! :) Men ja, det stämmer, jag är inte så mycket mer än en mage. Skönt som bara den! :)
 
 
Nu väger lillebror drygt 2 kg och är ca 45 cm lång från huvud till fot. På onsdag så har jag en ny tid hos BM igen då ska vi se vad mitt knaprande av järntabletter har bidragit till. Idag är det 55 dagar kvar till beräknat BF. Känner på mig på nått sätt att det känns som att han kommer att komma ut tidigare. Vet inte varför men det är bara så typiskt eftersom jag fortfarande inte har fattat... haha. Så givetvis ska det ske inom en ännu kortare tid.
 
Vi räknade ut att helgen som han är beräknad så fyller hjärtis år, barnen är äntligen här igen samt att det ska ploppas barn och barnen har cheertävling. Det känns som att man glömt att planera in något mer den helgen... lika bra att köra på när man ändå är igång! haha
 
Jag ska nog pröva att vila en kortis tills att de ringer...
kram på er! :)NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR