Grattis älskling...

Igår var ingen vanlig dag, igår blev vår lilla heffa hela 2 månader! :) Som tur så känns han fortfarande liten trots att han växer så det knakar! Men det är nu det roliga börjar. Snart så hittar han på en massa bus och gör mig gråhårig! <3 I natt sov han i sin säng igen, han vaknar vid 03, får mat och så lägger jag tillbakka honom där han sover till 07 undefär. Så det är helt okej men vi fortsätter tills det är helt 100 :)
 
 
Adrian aka "Heffan", 2 månader:
 
- Hans favorit syssla är att le, speciellt att charma tanterna på BVC.
- Han är superstark, har varit ända sen han föddes. Han håller huvudet utan konstigheter när han ligger på mage, han står upp när man håller i hans armar och då tar han även steg framåt. Han håller mage och huvud om man lyfter honom i armarna när han ligger på rygg, och han har sparkar (fortfarande) som en jäkla dåre! <3
- Han sover lätt om han inte ligger nära.
- Han är för nyfiken för sitt egna bästa, vilket slutar med gråtattacker för att han tillslut är så trött. Men vi har börjat lägga en filt för ögonen när han ska nattas så att det blir tråkigt även om han tjuvkikar.
- Han älskar att bada.
- Han är släkt med pumba, en riktig liten gasboll!
- Han ligger över den "vanliga" kurvan och är nu 60 cm lång, väger 5780g och har ett huvudomfång på 40 cm.
- Han älskar att titta på TV och blir skit arg om jag försöker få honom att äta lite när hans favorit program går.
- Han vaknar jämt i vagnen när man står stilla eller när det inte guppar längre.
- Han vaknar sekunden på jag öppnar porten och från och med då har jag 3 sekunder på mig att få in barn, mat, honom, mig själv och vagnen annars så börjar han gråta (så glöm det där med att sova kvar i vagnen när man kommit in)..
- När han ligger nära eller sitter i selen så skulle han kunna sova i dagar, bra för honom mindre roligt för mammas rygg och alla sysslor på hög.
- Han heter fortfarande inget då vi inte skickat in pappret än.
 
 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR