Älskade lilla plutt...

Dagen idag har varit toppen! Sov som sagt inte så mycket inatt heller men pappi gick upp med lillen så jag fick 2 timmars sammanhängande sömn i alla fall. Han hade sen tänkt att åka och handla mat med lillot men jag mådde bättre då så jag hakade på jag med. 

Stora dottern vaknade typ kl 06 eller nått och gick in och väckte sin stackars lilla syster som sov... för att hon ville ha leksällskap?...  SOV! Det är sommarlooooov! haha  

Efter mathandling så hämtade vi upp farmor och tänkte åka hemåt då vi kom på att det var en visning som vi skulle på. Som tur var så var den nära så det gick bra ändå. Väl hemma igen så blev det lunch, tacka gud för rester! Så schmidigt! :) 

När alla var mätta och belåtna så rörde vi oss mot Tungelsta för en eftermiddag och kväll i regn/solen. Vi har haft det toppen och ätit supermumsig mat och tjejorna har badat. Lillen har verkligen varit i sitt esse idag! Strålande humör hela dagen,  han har busat och hittat på saker själv, han har kryptränat och klappat en massa hundar. Sen höll han mig i fingrarna och så har vi gått flera vändor i huset så nu fattar han verkligen hur fötterna fungerar och fort går det! :)


Den bittra mamman har ikväll haft vuxensällskap hemma och det gör mycket för mammans humör då hon har sovit dåligt. :) Trots en timmes Om - nattning då lillen vaknade kl 00 så är jag fortfarande glad trots att pappi kikade in, gick på toa och lade sig igen- utan att fråga om det gick bra eller om jag behövde hjälp. Ibland är en-mans-cirkus fantastiskt trevligt och ibland inte. Men nu sover den lilla igen och det är huvudsaken.

Veckan är planerad och uppskriven och imorgon inleder vi med diverse ärenden på vårdcentralen. 

kram kram och god natt! ♡ NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR