Den vackra sanningen...

Idag har det varit en stressig dag och hjärnblödningarna har varit många och nära. Att ha sommarlov behöver ju nödvändigtvis inte betyda det samma om man är mamma. ;) Ni som alltid tycker att vi har det så fint här hemma kan få njuta extra mycket av bilderna nedan, en mamma som sagt upp sig idag! :)

Barnen ränner in och ut var femte minut och ytterdörren går i ett, det ropas från balkongen och lillebror som nyss somnat, vaknar igen, lillen kommer aldrig till ro, lunch ska lagas, vi måste gå för att hinna med läkaren, barnen retas och ena ungen har ramlat i asfalten och lillebror har bajsat... Och mamma bryter ihop och gråter, nejdå men det har varit nära! ;)

Jag har i alla fall efter idag kommit fram till att jag är för snäll och kommer nu att bli hårdare med vissa saker för idag har varit rolig för barnen men inte lika rolig för mig. Det är en sak när de är på fritids men nu när de faktisk är hemma och har en massa kompisar här också dagarna långa så får de hjälpa till mer. För efter idag är jag riktigt trött. 

Har jag nämnt att jag hann plocka undan det från lunchen kl 16 innan jag skulle börja med middagen?...


Saker som skulle ha åkt ner i källaren i helgen...


Poolen som vi installerat i badrummet!... Jag tror vi badade efter lunch...


Tvätten från någon gång under veckan.. Jag hann i alla fall hänga den! :)


Småbarns verksamhet...


Barnvagnen som var full med junk som jag tömde innan vi behövde gå någon gång..


Japp, så här har det sett ut gott folk! Innan jag skulle börja med maten så kunde jag hålla Adrian sysselsatt i 30 min så jag hann faktiskt med att få bort det mesta. 

När hjärtis kom hem så tog han Adrian då jag kunde laga mat sen så hjälptes vi åt med resten. Så nu är allt till källaren nere, tvätten hänger och det andra är invikt. Jag hann till och med skrubba duschväggarna och badrummen innan vi drog på VIP-eventet på Industry. 

Nej fy för idag! :) Imorgon ska ingen av oss till vårdcentralen och sen kommer mäklaren och sen när han gått så får gärna alla skåp och garderober ge vika och skiten kan få välla ut.... Phuue. ;)

Kram kram


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR