Mini-tweenie....

Idag mådde jag bättre så jag klev upp samtidigt med övriga familjen som precis höll på att fixa det sista med frukosten. De stora barnen gick till skolan, varav en fick byta om igen innan... 

Ja, att se ut som en popstjärna när man ska vara ute hela dagen och ha idrott i "funktionella och oömma kläder" funkar liksom inte.  Det bästa är ändå minen som får mig att framstå som efterbliven då jag understryker att de ska alltså ha idrott och vara ute hela dagen... "eeh, jaaa?".. 

Denna lilla mini-tweenie skulle förövrigt plocka fram allt för i dag, igår kväll, medans vi var borta på husvisning en snabbis,  då samma mini-tweenie kom hem 30 minuter försent och svarade inte i mobilen, så vi andra åt utan henne. När vi sen kom hem så var allt klart och packat enligt henne så hon satt och pysslade med sitt och sen när det var dags att sova så började hon springa runt och packa sin väska...?

Sen gjorde hon det och "myglade" så klockan blev för sent, som vanligt, och sen skulle hon hosta i 30 min också så klockan blev svinsent istället. Och så nu imorse så fick man då se att det var popstjärnekläder hon packat. Hjärnblödning. 

Sen vill fröken hemsk gärna gå på disco och är jätteorolig om pappa menade allvar om hon kanske inte skulle få gå. Vi har haft en lång diskussion om hur tråkigt hennes liv kommer att bli om hon sumpar vårt förtroende över att själv kunna få planera över sin egna tid. För av det jag nämnt ovan så har hon på brutit mot typ 20 saker på "inte göra"-listan under en dag bara..

Sen när hon ändå har åsikter över läggningstiderna i sitt andra hem då kan man tycka att hon bara borde vara glad över att hon kan vara uppe ett tag till här då vi vaknar senare och då hon klarar av det. Men ska det vara på det här sättet så får hon gå och lägga sig först så hon är klar med allt hon ska göra tre timmar senare. Tror att lilla mini-tweenien behöver komma ner lite på jorden en stund. :)

Se barn växa upp, visst är det underbart? :)....*suck*... haha
Idige

Ha ha hon är lika dan här. Men jag är ju alltid dummast då jag tvingar henne i säng tidigare än ni! O "hos pappa finns iiiiinga regler" så jag är så sträng att jag borde få sparken!
Visst blir man galen ibland, små barn små bekymmer, stora barn- helt andra bekymmer! Ha en bra dag/ Idige

Svar: Haha vi har nog fler regler än hon vet om eller märker... om inte annat så är det ju ett säkert kort i kampen mot mamma! haha
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR