Inte som det brukar vara...

Hej finingar! Uppdateringarna här är inte vad de brukar. Tangentbordet kräver fortfarande hjärngympa om man vill skriva någon rad. Och jag har ännu inte hunnit byta över till iPhonen från min Samsung.  Och instagram bilderna på iPhonen går ju inte att nå via Samsungen så det blir inte mycket bilder heller.

 Hoppas att ni hade en fin midsommar i alla fall! Jag tycker lite som barnen, det kändes inte som midsommar utan mer som en ordentlig fest! Ella hade till och med glömt bort att det var midsommar nät hon vaknade. Det är väl bara jag,  men vädret har stor betydelse när det kommer till feeling.

Vi hade det toppen med bus, frisk luft, underbar mat, godis och film på kvällen och övernattning. Men tiden med våra favoriter går som vanligt för fort! 

Nu är vardagen tillbaka och ett av barnen är på fritids och hänger med sin bästis och elin är ute och busar med vännerna. Jag och lillen ska nu till gymmet för första gången på väldigt länge. Ska bli skönt att röra på sig lite och så får Adrian busa på mini sats med andra barn och åka runt i sin gåstol :) 
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR