Lyckat event....

Igår så var vi ju på The Industry's event i Haninge c. De öppnar upp sin lastkaj en timme efter att centrumet har stängt. Igår så var det killarnas event men då bejb behöver mitt smakråd så hakade jag på så klart! :) 

Det spelades livemusik och så hade de en barberare och en tatuerare på plats, så coolt! vem kommer ens på en sån sak? jo pascal... haha Sen var även bästa Modou där för black Ivy så det var kul också.

Hjärtis kom där ifrån med en ny jacka och ett par chinos från Mouli, två linnen och en t-shirt. Han var supernöjd med allt och det invigdes på jobbet idag.

Sen idag så var det dags för tjejernas event! ;) Efter att ha haft fullt upp heeeeela dagen så var jag inte så sugen på att gå, ville typ låsa in mig i förrådet för att sova lite. Men när allt var gjort och löst, barnen hade fått middag och elin var på sin träning, då hade jag 30 min över innan jag skulle behöva åka så det gick ihop med tiden så jag gjorde mig i ordning snabbt innan min skjuts kom.

Idag var det mer ös än igår,  de hade musik,  färsk frukt och choklad och en chokladfontän! ;) På plats hade vi tatuerar-tjejen, en tjej som fixade med naglar och en som gjorde fransar. Jag kom där ifrån med liiiite mer än tänkt! Haha ska fota allt imorgon.

 Men det blev en ny canna cardigan från Odd Molly och två stycken grandpa 3/4 toppar i vitt och beige, ett par nya jeans från g-star i strl 24 då mina andra blivit förstora, en par dööööö-snygga wedge klackar och sen så var det nog inget mer! :) 

Det var ett super grymt event och skit kul! :) Jag var där med Robins fastrar och fyra babes till från familjen! :)

Nu blir det sängen för att njuta av en grym ledig dag imorgon och sen en helg med hela familjen!  
kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR