Shop until you drop...

Dagen har spenderats i stan med min fina vän! Jag och lillen åkte till Handen vid lunch och passade på att uppdatera hans kommande garderob nu när de hade 30% på ett helt köp. Efter det så hämtade jag upp hjärtats byxor som hade blivit lagade från the industry. 
 
Strax där efter så hoppade jag och lillen på pendeln när "S" och hennes dotter redan var på. Väl i stan så gick vi till barnbutiken för diverse ärenden. Jag passade på att köpa lite nya haklappar åt adrian och lite annat smått och gott. Sen var det dags för lunch och därefter så har vi hunnit med H&M, Åhléns, Lindex och Zara. Har hittat en massa nya byxor, bodys och ytterkläder på reorna som var i stan och så hade de 30-50% så det var ju inte så tokigt! :)
 
 
Hipps vipps så hade klockan dragit iväg och butikerna skulle stänga och vi skulle hem! :) Vi har haft en toppen dag och sötnosarna har varit på sina bästa humör hela dagen! Adrian har charmat varenda Japan i hela stan och han har fått så många fina komplimanger! :) Imorgon ska jag gå igenom vad vi faktiskt köpte, better safe than sorry liksom! ;D Sen är det inte jättekul att handla alla gånger med en busig bebis och långa köer så det blir lätt att allt åker ner i vagnen! :) 
 
Hoppas att ni andra också har haft en toppendag! :)
kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR