En perfekt helg...

Gårdagen spenderades borta hos våra favoriter! Där åt vi super mumsig mat och har haft det jättetrevligt. Lillen var lättväckt och hade lite svårt att komma till ro först. Men vid 22-tiden så gav han upp och somnade i famnen för kvällen.

Vi hann prata om allt mellan himmel och jord och det är så skönt med folk som tycker som en själv. Ska bli spännande att se vad framtiden kommer att bära med sig. :) 

Gubbarna badade i typ 2 timmar i bubbelpoolen ute,  såg skönt ut. Vi pratade också om hur avundsjuk man kan bli på de där papporna, de kan liksom bara göra många gånger... De kan sova hela nätter, ta en dusch, gå på toa, bada i 2 timmar och dricka en öl ......eller 7. 

Vissa saker saknar man ju inte alls. Men det är väl mer att de har möjligheten på ett annat sätt då de inte bär på maten då jag helammar. Man måste planera mer om jag vill göra något. 

Hipps vipps var klockan över 00 och vi började röra oss hemåt. Natten bjöds på en timmes sömn för mig,  mums!  ;) Älskling gjorde ett försök till att ge mig sovmorgon imorse men lilleman har skrattat så han kiknat och gjort glädjetjut hela morgonen från babygymmet så det har varit svårt :D Istället har jag legat i sängen och lett för mig själv, söta lilla skit. Huvudsaken är att han har sovit och är på bra humör i alls fall! ;)

De ska väl iväg och fortsätta att bygga snart. Jag och lillen går nog på en promenad och kanske möter upp S. Sen måste vi kolla klart på vår tantsnusk film också  (50 shades).

ha en fin söndag! ♡ NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR