Japphapp, dags igen då...

Dagen idag har varit varierande minst sagt. Efter barnen blivit lämnade i skolan så hade jag Naprapattid. Åh, herregud säger jag bara! 

Lillen vaknade precis när kommit fram men roade sig för fulla muggar i babysittern. I slutet så blev det tråkigt men som tur är så är min naprapat världens underbaraste hon har fjantat sig med Adrian och stått och gungat med foten samtidigt som nacken och ryggen knäcktes och knådades.

Efteråt så var jag som ny fast bättre! Vi promenerade hem och vi var väl hemma i nån timme för att sedan åka och träna. Det blev 60 svettiga minuter och det var riktigt tungt emellanåt. En timme med mer eller mindre bara lår och axlar gör sitt om man säger så...
Tog en sväng in på hemtex och åkte sedan hem och hämtade Ella i skolan. Hon hade haft en superbra dag i skolan och de hade varir i kyrkan och lärt sig massor. När vi typ var hemma så kom även Elin gående framför oss. De har lekt super snällt och gjort läxor och packat inför morgondagen. 

Under tiden gjorde jag dubbelsats av tacopaj med en gnällig bebis som tillslut somnade och när han vaknade igen så har han bara iakttagit mig från selen med stora ögon! ♡ 


Kvällen har spenderats med bus och godnattsaga. Alla barnen sover och vi ska strax göra detsamma! :)

Imorgon är det dags att fylla år igen, 26 år ung blir jag denna gång. Så kul att alla andra blir äldre och ser bara mer slitna ut medans man själv fyller baklänges! ;) 

Morgonen ska ägnas åt skollämning och träning på Sats med Sandra sen ska vi äta lunch och busa med kidsen. Ska kika lite i butikerna också och se om de har nått kul inför vår och sommarn!

kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR