Kväll...

I eftermiddags så mötte vi upp S och griniga baby E. Även när de är sådär helt omöjliga så måste man bara ut ibland ändå,  innan man blir knäpp! ;) Vi tog en promenad ner till Ica för att handla och göra lite post ärenden. Jag hamnade även ut mitt nya bankkort också som äntligen hittat rätt. Efteråt så gick vi upp till Sabrina och hängde lite. Elsa och Adrian busade med varandra och Adrian kollade på bolibompa och skrattade så att han kiknade emellanåt! Haha

Väl hemma igen så har cirka bara myst och pratade.  Vi körde pizza idag och film,  skönt. Men snart är det med bygget över och vi alla kan återgå till normala rutiner igen. Men att ha byggt upp en helt ny lägenhet så mindre än en månad är inte illa så det är värt det. Igår så storhandlade vi ju så nu har vi en plan för resten av veckan! ;)

Medans Adrian sov så unnade jag mig en lång dusch och skrubbade hela mig! ;) Så nu är jag len som en bebis. Lillen sover nu i sin säng i sitt rum sedan en timme tillbaka. Han har fått mat och ny blöja så nu ska jag unna mig lite sömn och jag ska sova som ett kryss i sängen! ;)

  Idag testade jag att vagga hela spjälsängen lätt genom att lyfta lite i ena hörnet. . ja så som man får göra när man inte har "bedrockers" haha. Det verkade gå hem i alla fall. Vi har kunnat avstyra två gnällningar pga det. Så det kanske blir att skaffa det! :)

Kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR