Ladda om...

Vi har haft underbara dagar tillsammans som vanligt och nu är helgen över och åter är det dags för rutiner :) Idag har Elin ridit med sin mormor och under tiden så åkte den lilla familjen och storhandlade och hämtade hem en byrå som sedan blev väldigt bråkig. Återstår att se om den blir bättre tills imorgon. Annars så får det bli en tripp till Ikea ändå :/  Tur att jag gjort affär med en vän annars så hade jag blivit skogstokig! 
 
Nu sitter jag i soffan och tar det lugnt för första gången denna helg! Har gjort en stor kopp med Chai te och värmt på en bit av den överjävligt goda choklad-sockerkakan som jag och Ella bakade.  Den har stora hackade chokladbitar i sig, så ni kan ju bara föreställa er! ;)
 
Tvätten är klar, rummen är storstädade och golven i lägenheten är rena. Vi bäddade även om i alla sängar och tvättade barnens mössor. Så nu ska det nog vara lugnt för oss alla. Men jag tycker fortfarande att man som vuxen ska informera om vissa saker. Det är som att vi "glömma bort" att informera om springmask.... det gör man bara inte! Men men, alla jobbar inte så, så inga förvånade ansikten härifrån. :) 
 
Allt för morgondagen är packat och framlagt. Båda barnen fick till och med till klädval som inte är använt på länge eller som är helt nytt, roligt! :) Vi har gjort läxor nu på kvällen och ella ligger bäst till av det som ska göras för veckan!  Duktiga du! :)
 
Nu ska jag umgås med min sambo som är hemma efter att ha gjort dagens kvällsrunda av goda gärningar hos diverse folk. Men det är tur att andra behöver bygga så min kära sambo har nått att göra.. eller nått!  ;)
 
Kram kram och god natt! ♡ 
 
 
 
 
...?

Springmask? Ej info?

Svar: Ja, löss och springmask är två saker som få familjer vill ha i sitt hem, tätt följt av magsjuka. Så för att inte nämna löss i mitt inlägg om andra nyfikna barn skulle läsa så gav jag ett annat exempel, springmask. Då jag tycker att det är minst lika illa att inte informera om när barn växlar hem.
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR