Badhus och hjärnblödning..

Idag har vi spenderat dagen i Farsta simhall. Tjejerna har badat och dykt som bara den och då lillen sen blev varm så åkte kläderna och han fick doppa fötterna och ligga och krypa! :) Elin övade på ett nytt moment, envis är hon! :) Längtar tills det blir sommar och man kan bada i havet igen och spendera åtskilliga varma sommardagar hos våra favoriter! :)
 
En vecka senare fick hon äntligen använda sin bikini som rest halva stockholm runt!
 
 
 
 
När vi sen skulle göra oss i ordning och duscha så ramlade en schampooflaska hårt i golvet då älsta bonusdottern inte ville bära som en normal människa! ;D Kände att lite mer än sin egen kroppsvikt kan man få bära då jag nyss tvättat håret på dem och sen sköljt deras badkläder medans de bastat för att jag sen ska hinna med mig själv och sen bära handdukar, allt schampoo, nycklar, väska och bebis.... men Elin är Elin och mitt 250 kronors frisörschampoo for i golvet. Sen hjälpte lillasyster till men såg inte att hon höll den upp och ner samt att den spruckit så där gick hon och smojsade schampoo i hela duschrummet på väg ut till skåpen...haha mörda mig! :D
 
Så kvar står jag och har fått montera av en duschslang för att försöka skölja bort högen av halt schampoo, lillebror gråter och tjejerna vet inte vad de ska göra av sig själva, typ som att gå ut i omklädningsrummet och börja byta om. Så jag bär ut allt, lotsar ut barnen och låser upp skåpen och återvänder till min schampoo(mar)dröm... haha! Nu gör det inget om vi blir av med lite frisörschampoo, lika bra då skåpen i badrummet är knökfullt av alla möjliga sorter! ;D haha...orkar inte.. 
 
Elin rår om sig själv bara och går och lämnar kvar hälften av sina saker för mig att bära, tack! :) Lillebror är nu hyserisk och Elin har blött ner lillebrorskläder med sin handduk som hon lagt ovanpå, tack! :) Springer runt där och det slutar med att lillen får bäras ut i min kofta då pappa har med sig allt extraombyte in till sig, mina strumpor har jag i bakfickan och allt vi hade med oss fick bara tryckas ner i väskorna tills jag kom ut och fick hjälp av pappi.. *phuue*.. haha!
 
Ingen dag är den andra lik... ♡
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR