Bus tisdag....

Nu ligger jag och lillmysisen i sovrummet och vilar lite,  planen är att han ska sova men det får ju han inte veta om! ;) Minns hur det var med tjejerna när de var mindre om de behövde ladda om lite på dagen. Vila gick bra men man fick inte nämna "S"-ordet , för då kunde man ju missa något! Jag har försökt att ta igen lite sömn under dagen men det har inte gått alls. Han är stilla i 30 min sen ska man själv komma till ro också. 
 
Hämtade hem två bubbliga tjejer kl 14 sedan dess har de dansat och sjungit i vardagsrummet till just dansen 2015, de har spelat spel,  lekt med lego friends och Pet shops. Alla trivs så himla bra hemma hos oss, det är kul att höra! :) "åh, vad fint ni har det, så här vill jag också bo, kan jag få bo här?, du är mycket roligare än min mamma och pappa"... haha knäppgökar! 
 
 
Nu har lillen somnat så nu ska jag ut och spela monopol innan det är dags att tänka på middagen. Har försökt att rensa lite bland mina kläder också, det har gått så där med en liten kinkig farbror på höften. Nu ska jag bara leta upp de nya batterierna till matvågen som min sambo gömt, sen kan jag sätta igång att räkna frakt.
 
kram kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR