Fredag it is...

Helg... Ordet smakar så bra på tungan! :) För helg innebär inget jobb, en massa mys och hjälp med lite smått och gott. No more alone time! :D Idag känns det som att jag har åkt berg och dalbana, vilket jag gjort på ett sätt. Efter att jag fått sova lite och vi ätit en supermysig frukost så okejade jag att sambon kunde bygga klart det sista. Lillen var gnällig så vi åkte till Farsta istället, att titta på folk är alltid kul! 
 
Det blev lite besök av nära och kära, samt nya skor till pappi och lillen. Jag är en så himla snäll mami! :) Tur att man har en sån fet mammapeng! ;D haha Jag tror på karma! Sambon fick ett par cleana sportskor med memoryfoam-sula samt som var lite mesh-iga i tyget. Han sa att han blev så trött i fötterna av att ha gått runt i Belgien i flera timmar. Så snart är är det dags för Malmö och kanske Berlin och Brazilien så det är lika bra att han har ett par sköna skor. Till lillen så hittade jag hans Kavat skor med i storlek 18 (!!) så jag ska ta och pröva dem och se hur de sitter på, så ska han nog kunna gå på nolltid! ;D
 
Jag lade sedan undan två vårjackor till tjejerna- som jag sedan glömde bort att jag lagt undan.. haha! Men vi ska nog tillbaka imorgon så de kan få pröva dem då istället. Tjejernas beställning kom förresten igår också så nu har de en massa sommarnytt i sina garderober. Nu behövs bara nya ballerinas och sandaler för allt annat har de redan :)
 
Efter farsta så landade vi lite hemma innan vi hämtade hem tjejorna och kunde sätta igång med helgen!
 
 
Vi lagade hamburgare och fick fason på ellas prickar! Nu kliar de inget alls- "Du har magiska händer!", japp... det blir så när man äger 95% av Apotekets sortiment ;D Prickarna har en tendens att försvinna under veckan hos oss så jag ska bara göra det jag alltid gör, smöja, smörja och smörja... :)
 
Efter maten kollade barnen och pappi på Tingeling och önskedjuret igen bara för att den är så bra! Jag passade på att beta av lite punkter på min lista, nu känns allt bättre! :) Planerna för morgondagen är klara och nu ska jag ta och hoppa i säng! :)
 
Kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR