Oh majgaad Jesus lord....

Ja, om jag ska jag sammanfatta denna dag så blir det nog så! Ens nästa sammanbrott är heller inte längre bort än ens nästa glädje topp! ;D 

Kort och gott så har majoriteten av barnen varit heelt underbara idag, och en viss liten farbror har "jag-ska-få-tänder-humör" och har varit riktigt trälig idag. Idag skulle jag ha velat haft en pausknapp när det var som värst, bara kunna kliva ur för en stund, sitta, andas, och vända någon sida i högen av tidningar och återgå... haha!

Det bästa idag har i alla fall övervunnit det tråkiga, så jag minns det tråkiga knappt! :) Jag ville ju börja plugga i november men möttes av att jag måste göra OM 5 stora kurser då de inte "finns" längre då de lagt till ett ord i kurstiteln. Så mina VG - MVG i B och C kurser finns helt plötsligt inte... och jag skulle då behöva läsa om dem och hade köpt böcker och satt igång.

Nu fick jag nya bud när jag sökte en till kurs. Det har ändrats och de har förlängt det hela. Så hipps vipps har jag tjänat in ett helt år av studier (om man nu kan se det så då det är sånt jag redan gjort och har betyg i)... och nu kan jag istället sätta fart mot den utbildning jag vill läsa på en gång och så är jag klar nästa år! :) 

Asså nu fattar inte! :) Jag har varit så irrrrrriiiterad över detta. Och ett år mindre när man har hundra andra saker som man vill göra här i livet är så värt! Det innebär att vi har vårt nybyggda hus ett år tidigare, vi kan åka till Miami igen ett år tidigare osv...

Sen kom även ett efterlängtat paket till lillen idag som jag ska sätta tänderna i här I dagarna ! :)

Life is good!
♡ ♡ Kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR