Rör på fläsket...

Efter en bra frukost och sovmorgon så packade vi väskorna och rörde oss mot gymmet. Det blev en timme av rygg och biceps.  Jag har verkligen inget flow längre då jag inte tränat på ett år typ. Jag minns inte vilka övningar jag brukar göra eller göra,  minns inte vad jag brukar tycka var lätta vikter. Man så börja om helt enkelt med nya förutsättningar.
 
 
 Lilleman var på mini-sats och hade superkul. De större barnen lekte med honom :) Det kommer nog inte att bli något problem att få honom att gilla dagis sen.
 
Igår kväll efter maten så hann jag pröva min bikini igen som jag köpte i veckan. Och ja, kroppen har ändrats men med lite träning så kommer den att vara som ny fast bättre! Det Om jag är mest fascinerad av är hur en hel jävla röv bara kan försvinna!? haha
 
Före
 
 
 
under
 
 
 
....och nu...
 
 
  
Målet nu är att bli starkare i ryggen, få magen att gå ihop och trolla tillbaka den där rumpan som en gång satt där bak. Resten får jag på köpet! :) Fördelen nu med Adrians mjölkallergi är att det blir mycket kött och kyckling och inget skräp.
 
kram kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR