MÅNDAG

Idag har det varit en helt vanlig dag! Barnen cyklade till skolan och jag och Adrian fixade lite hemma sen åkte vi in till stan på äventyr. 


Vi fixade nya stövlar till Elin men då en 36-sula passade perfekt i strl 37 stöveln så misstänker jag att vi behöver en 38:a i stället. Det innebär att den 36:an som hon nyss fick av sin mamsi egentligen är en "35:a". Ska kontrollmäta så snart min sambo hostat upp min mätsticka.

Efter lunch så åkte vi hem för att hämta hem Ella och möta upp Elin och gänget hemma. Jag bjöd in hennes vänner för lite tårta samt dekorera och äta cupkakes. De hade superkul och det blev as gott! :)Visst blev de fina? :) Adrian hade kul han med! Han älskar alla syrrornas kompisar!... Och att äta smulor i smyg.. 
Efteråt så kollade vi på den nya Barbie filmen och efter mat och läxor S har det pysslats ihop gitarrer och mikrofoner och så har det lekts artister för fulla muggar.

Nu på kvällen så har jag tagit tag i en sak som har gnagt mig under dagen. Gillar inte att känna mig påhoppad och sen inte få ta reda på vad som blivit knasigt på vägen. Det är så tråkigt när saker tas ut kontex och blir något helt annat än vad det var från början, bara för att man inte bara ställer en enkel fråga. Skulle man fråga om allt tokigt man får höra så skulle de inte vara så tokiga, eller så skulle man komma fram till att det är barnen som spelar en ett spratt. Och det är kanske ännu viktigare när man har barn som lever i två familjer. Men även som mamma och pappa i en familj så kör ju barnen med spel! ;) inga pengar från pappa - dra en snyftis för mamma! Haha ni vet vad jag menar...

Jag ska förmedla vidare det som sagts och så ska jag se om det går att göra vissa saker bättre. Vissa går säkert att underlätta men med erfarenhet så vet jag att vissa saker inte fungerar helt enkelt. Och tillslut så är det en själv som står där med skägget i brevlådan... Men förhoppningsvis så går även det att lösa med lite magisk kommunikation. För om alla drar åt samma håll så blir livet så jäkla mycket lättare! ;)

Kram kram
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR