OLIKA NIVÅER AV EFTERBLIVEN

Man kan verkligen inte rädda alla....Vissa är så hårt tappade i golvet så det är inte ens lönt att ta i dem med tång. Det finns ju olika nivåer av det hela, dels så har vi de normalt-efter, sen finns det dem som är över 30 år och som har ett behov av att överdriva, förstora, förlöjliga och håna allt man säger. Men när man inte kan något själv så kanske man ska knipa sin egna mun om man inte planerat att säga något vettigt. Men vissa jobbar inte alls så...

Igår funderade vi på hur vi kan göra saker annorlunda så barnen får det bättre. Och idag slogs återigen av varför det inte går. Jag ger upp, vi ser till att vi har det bra här, allt annat kommer att lösa sig sedan. Barnen har redan börjat prata om att de vill bo mer hos oss istället. Så allt annat löser ju sig själv så bra ändå, tyvärr. Men det går inte att nå fram.

 Jag klandrar dem inte heller. Här skriker ingen på dem, ingen måste tycka i sig mat på tid som tydligen smakar kräks, ingen behöver smussla eller ljuga, de vågar prata och berätta saker för oss, de få hjälp med dusch och klippning av naglar och annat bra som barn behöver hjälp med. De har rätt kläder för rätt säsong, de har skor och kläder som passar och som inte är i tre storlekar för små. Och i det stora hela så uppskattar dem att bli lyssnade på och inte ha ont i fötterna.

Man kanske ska ta och göra en orosanmälan? Det är ju alltid lika trevligt när en sån dimper ner i brevlådan. Skillnaden är att hos oss så saknar dem belägg samt då min sambo inte alls slår mig samt att barnen inte har ont hemma hos oss :) Men små skor/inga skor är ju inte så bra när man sen väljer att lägga pengar på en massa annat. Men det är ju så alla föräldrar prioriterar? Hobbysaker till mamma först sen skor till barnen? Japp, helt normalt. Undrar varför barnen tröttnar?..

Nu ska jag upp och väcka barnen! :) Så de får frukost i magen och kommer iväg till skolan. 

Kram på er! :) 
Malon

👍👏
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR