ORDNING OCH REDA ÄR BALSAM FÖR SJÄLEN...

Strax hemma efter att ha jobbat sen kl 8.30 i morse. Man hade kanske kunnat göra nått roligare kan man tycka men att få organisera det numera rörigaste jag vet----> lagret på jobbet, och med dubbel lön så nja... Haha! Jag klagar inte i alla fall. Extra bra känns det när kollegorna kommer ner och tackar och tackar för det blir så jäkla bra och rymligare med en gång ;) man kan liksom andas igen!

Har haft så grymt kul denna helg med världens bästa tjejor! Så som de har kämpat, nu är det bara resten kvar ;D Imorgon så har dem personalmöte större delen av dagen och efter det så kommer allt bara att bli bättre, de har ju världens bästa chef <3 Själv svidar jag om till 50 olika nyanser av matrester och fortsätter mitt glammiga mamma-liv! Kontrast eller vadå? ;) Haha!

 Måndag... Vad ska vi göra då? Ska kolla kalendern när jag kommer hem så vi inte missar nått. Snart är det dags för BVC igen och Schasska för provtagning angående Adrians mjölkprotein-allergi.

Ikväll så hoppas jag på bättre lycka på soffläge-fronten. Adrian är sedan några dagar tillbaka uppe med oss tills 21.30-22 och när vi själva lägger oss *Zzz*... Jag vill ju se på film och slappa lite, busunge soooov!.. :)

Om det inte är nått speciellt imorgon så blir det nog Farsta och lite stros och för att hämta ut mina och barnens klockor på ur & penn som nu är lagade och har nya batterier. Sen ska bonusdotterns fötter mätas en snabbis så vi kan se om skor ska beställas nu eller om ett litet tag. Skulle vara grymt om Ellas kalas inbjudningar kom iväg (så om ni som läser kan påminna henne ;)... Annars så blir det ett kalas på 4 pers istället! Hehe

Hoppas att er helg har varit bra! 
Kram kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR