TÄNDER = BAJSFEST

Om jag säger att jag har vi har bytt 10 blöjor idag hittils så överdriver jag inte... Adrian har ju två till tänder upptill nu som har spruckit igenom. Imorse så fick sambon gå upp med lillen kl 08.30 då jag ännu inte typ somnat del för händelsen igår samt att Adrian aldrig kom till ro igen och sen typ låg och åt hela natten, eller ja, det som var kvar av den. två minuter efter att jag skulle påbörja min chans att få lite sammanhängande sömn så att jag och dushcade av Adrian i badrummet då pappa nyss bytt bajsblöja och då adrian inte gillade idén av att lufta så han bajsade lite mer på hallgolvet och ja ni andra som har fantasi kan ju gissa vad en kladdfanatisk liten bebis gör med nyfunnet kladd och en sekund ensamtid... *suck*... haha! Ja men tanken av sovmorgon var i alla fall trevlig, men det får som sagt bli i ett annat liv... eller när vi flyttat.
 
Förmiddagen har spenderats med mys hemma samt höstpromenad! Det var så härligt väder idag! Varmt, sol, fina färger men lite kyligt i luften! :)
 
 
Adrian har idag kunnat roa sig själv lite medans jag har kunnat lägga upp lite saker på blocket och därmed lättat upp lite i förrådet.
 
 
Ska skicka iväg två koftor för 2000 kr idag redan, de hann ligga uppe i 10 minuter så det är ju skönt! :) Nu ska vi busa vidare här hemma!
 
kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR