Ta tag i era liv....

Måndag! :) Ny vecka, nya möjligheter... eller?... Eller är det fem långa dagar kvar tills du slipper gå till jobbet igen och kan ligga i soffan, pilla dig i naveln och dricka rödvin? ....Varje vecka så har jag en hand full med folk som alla har ett par saker gemensamt.

- De klagar och gnäller ofta på alla och allt istället för att söka i sig själva och ändra sitt eget beteende eller sin attityd mot olika saker. 

- De börjar om på noll varje måndag då de VÄLJER att inte göra något åt sin situation. Sen kan det bero på lathet, trygghet eller oförmåga att agera. Oavsett så har man valt det också anser jag. 

- De väljer att fly från sitt liv/vardag istället för att ta tag i de saker som de inte är nöjda med. Av många personer så är djur en vanlig tillflykt. De kan inte tillrättavisa dig som kompisen eller en förälder och de tar mycket tid, alltså hinner man inte tänka eller känna efter så mycket. 

 Istället för att man tex gör sig egen dag och skapar sina egna förutsättningar så att varje dag blir en bra dag, inklusive helgen så plågar man sig igenom årets alla dagar tills det är helg. Varför lida sig igenom 260 dagar om året (vardagar) för att eventuellt ha 104 bra dagar (helgen), om dessa inte då blir förstörda pga bråk eller andra omständigheter...

Varför inte försöka skapa bra dagar 356 dagar om året så man slipper se fram emot det där speciella tillfället så som bröllop, semester etc som ligger två år fram? Varför inte leva här och nu och skapa meningsfullhet idag och imorgon istället för några veckor om två år? För ju känns det sen? Jo, tomt! Så fruktansvärt tomt! För du har älgat på i 730 dagar för något som gör att du mår bra i 1- 30 dagar för att sedan börja om igen... Varför??... Jo, för att slippa ta tag i dina problem här och nu för att du är en lat, feg och bekväm jävel.

Nu kan vi andra välja att skärma av er från våra liv för ni tar så otroligt mycket energi och ger absolut noll tillbaka. Ni är som stora svarta hål som inte har något stopp. Ni saknar självinsikt och bara att ni tror att ert beteende/mående beror på andra människor bekräftar det ytterligare. Det spelar alltså ingen roll hur många ni skärmar av i ert liv... Det är inte dem det beror på det är du. Och det är bara ett sätt för dig att "lösa" ditt problem. Men det löser inte ett skit, för det är hos dig problemet ligger.

Här i veckan så beställde jag lite nya böcker om försäljning, motivering av personal och sätt att utveckla sitt företag på. Jag har säkert ett 30-tal böcker från (www.redaktionen.se) och jag har användning för alla dagligen. Det är bra böcker med nyttigt innehåll, övningar och en massa användbara tips som man kan använda sig av direkt. 

Till er som behöver ta tag i ett och annat så följer här två supertips jag snubblade över, som garanterat kommer att hjälpa er med det. Ni kommer att må bättre, bli lyckligare och alla andra runt om er kommer garanterat att märka skillnad på er. 


"Äntligen måndag"
http://www.redaktionen.se/produkt.php?visa=mandag"Hur du motiverar dig själv när allt suger"
http://www.redaktionen.se/produkt.php?visa=hurdumotiverar"Konsten att sätta smarta mål, och nå dem"
http://www.redaktionen.se/produkt.php?visa=smartamal

Lycka till! 
Kram kram 


Klockrent inlägg! Känner inte dem du syftar på men jag känner igen beteendet hos många man känt.

Skönt med lite motivation när febern kryper på 👌🏼👌

Svar: Men jag blir så jäkla matt på folk som bara gnäller och inte gör nått själva. Sen pga facebook, instagram och bloggar så blir man mer eller mindre matad med allt negativ skit vare sig man vill eller inte. Jätte kul att starta varje dag med bilder på folk som gestikulerar att skjuta huvudet av sig, vaaaaarje dag, och negativa inlägg och rubriker. Jag får panik, då det bara är att börja!! Och ingen kan göra det åt en...
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR