Jobberbjudande, pluggansökan och en adopterad mormor...

Måndag och full rulle! Satt uppe till 02.30-tiden igår och donade. Skickade även iväg några cv:n varav ett jobb hörde av sig redan kl 08, nu jäklar! ;) Har även gjort en till ansökan för matte till innan sommaren. Fattar noll med alla nya graderingar på kurserna. 

Ska plugga "matte B" och sökte för Matematik 2a (för jag tänker mig att man börjar nerifrån och går uppåt), det står samma beskrivning i alla kurserna. Vid lite mer forskning så är 2b anpassat för ekonomiarbete/utbildningar och 2c är för naturvetenskapliga inriktningar på högskola/universitet, MEN dessa ska inte vara svårighetsgraderade?.. Vad är då detta om inte just det? Haha! Det blir bra! 

Idag är jag på jobbet till kl 18 och har massa kul att göra! :) Det kom in en sån härlig äldre dam idag så efter att vi pratat en stund så hade jag inget annat val är att sno henne och adoptera henne! Hon är så himla klar i huvudet, har kunskap om så mycket, underbara uttryck som "exactly"... Jag bara älskar henne! Haha så hon fick mitt nummer så jag ska hjälpa henne att bråka med alla dumma folk, ta en fika eller ta en promenad, vad som helst! :) 

Vi ska alla själva vi gamla en dag och om jag blir som henne så är jag mer än nöjd! Fy fan vilken härlig människa ;) 

Idag åkte tjejerna hem igen men om en kortis vecka så är de tillbaka igen. Så blir det att umgås med familj och vänner, grilla och bada! Jag jobbar båda dagarna i stan så jag är hemma snabbt. 

Veckan är fullspäckad och klarar jag av denna vecka så klarar jag av allt! ;) 
kram kram
Jonna

Men vad roligt! Grattis. Vad är det för jobb? 🙌👊💐

Svar: Nu är det en säljtjänst på ett företag i stan. En vän ligg mig visade sig även jobba där så jag kan nog även styra en säljledartjänst med ansvar.

Ska söka några till där det inte ska vara nått problem för mig att ordna tjänst. De kan jag sedan på sikt fläta in i ekonomi/hr. Men jag ska plugga och varva med detta men öppna lite dörrar till hösten! ;)

Kram
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR