Bästa dagen på länge!....

Då sonen har varit lite knölig som sovit dåligt och haft tand-feber så fick han vara hemma med mig idag! Han var som en ny person efter lunchvilan, skönt! :) Han har varit så rolig och mysig idag så jag vet inte vart jag ska börja. Vid 14-tiden så åkte vi till Handen en stund för att göra en retur och leta efter lite nytt som nu finns ute. Han har åkt vagn snällt och sagt hej åt folk och busat. Inne på H&M gick han runt och prövade massa kepsar och satte på sig dessa, jahapp, när lärde du dig det? ;D Sen såg han "Sin" fleecetröja hänga på en galge och utbrast "titta!, titta!" och så skulle han dra ner den för den var ju "hans", han undrade säkert vad den gjorde där! haha
 
Nej han har verkligen varit bäst idag! Hans nya grej är att svara "Aaaa..." efter alla frågor man ställer till honom. "är du hungrig?"... Aaaaa... "ska vi sova?" Aaaa... haha. Väl hemma igen så skulle jag hämta ut Adrians batmanprints som hade kommit och köpa hem semlor. Det slutar med att jag glömmer att hämta printsen och köper bara semlor och kommer på det hemma! Blir så trött på mig själv ibland! haha :)
 
Hemma så har jag lagat mat och tjejerna hjälpte till med att hänga tvätt och busa med Adrian! De älskar verkligen varandra och det liksom lyser lite extra i ögonen när de får vara tillsammans :) 
 
 
 
 
 
När Adrian somnat så blev det semlor + nutella och två filmer och mys i soffan= bästa! 
Hoppas att er dag har varit lika grym som vår! :)
 
kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR