Dagens idag...

Idag har jag haft min egna hemma-dag! Adrian lämnades av pappi imorse då jag knappt fått sova inatt, tillslut hallucinerade jag :/ Jag fick sedan äta frukost i lugn och ro, (händer heller aldrig typ). Sen har jag läst igenom mina nya kapitel i boken och pysslat lite hemma. 

Jag tog tag i några saker jag velat ändra med bloggen och så har jag packat upp mina paket från H&M och Ellos som jag hämtade igår. Paketen innehöll nya tröjor till tjejorna. Elins garderob jobbar jag på att byta bort helt men det är svårt att skaffa nytt när det inte finns några snygga saker. Men det blir väl en större beställning när sommaren är här! :) Hon behöver nytt av allt i större storlek. Så bl a nya träningstoppar, vanliga toppar, bikinis, shorts och några tjocktröjor. Resten har hon nu... Adrian fick sedan nya pyjamas med Batman från Hm, vita sneakers till våren, en Fleecefodrad galonoverall från ellos (älskar dem!) och lite nya t-shirts till växagarderoben.
Strax innan jag skulle hämta Adrian på dagis så satte jag igång med en blogg åt en vän som jobbar som florist. Hon hade blogg för länge sedan men vill nu ha en blogg att kunna lägga upp sina jobb i efter aktuell kategori. 

Så det har jag pysslat lite med ikväll. Kul att sätta sig in i en annan bransch och vad de kan tänkas tycka är viktigt! :) Men det blir nog bra! Hon älskar min blogg och hur den ser ut så jag kommer nog på nått! ;) 

Nu blir det sängen för imorgon kommer tjejerna hem igen! 

Kram kram
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR