En blandad dag....

Huvudvärk från hell dag 3, lyckades även somna tillslut vid 04 efter Adrians hostande. Efter att ha gjort allt annat som att vädra, höja upp sängen och ge medicin så stod jag kl 02 i köket och hackade lök och kokade upp vatten i te-kokaren. 

Man lägger sedan löken i en skål och täcker botten med kokande vatten, ej löken helt sen ställer Man skålen vid huvudändan. Sen ångas detta i rummet och löken drar till sig bakterier eller nått och barnen slutar på något vänster att sluta hosta. Ja, 10 minuter tog det och så var det äntligen tyst :)

Upp sen strax innan 07-tiden för att duka fram frukost och sätta fart på cirkusen. Strax efter kom även pappi upp med en Adrian som hade vaknat.

Efter att jag lämnat honom på Dagis på har jag mailat med mina lärare och tagit tag i tre saker här hemma som har stört mig längre än jag minns. Så jag har sorterat och rensat i några timmar. Nu ska allt bara ner till källaren och källaren ska rensas även den! :)

Sen blev det plugg i nån timme innan jag gick och lada mig. Vaknade fyra timmar senare helt tyngsur sv svett men febern och huvudvärken var borta. Tänk  att man faktiskt kan få bli lite frisk om man faktiskt får sova ibland?! :) 

Har haft egentid med stora mini-tweenien innan hennes tre timmar långa träning, får se på vilken nivå träningsvärken ligger på imorgon? ;) 

Hämtade sedan lite paket och handlade och hämtade hem alla andra barnen, alla två! :) Har ätit, kollat på film, busat, läst läxor, duschat och pysslat om, och lagt fram inför morgondagen. 

När alla barnen sov så tog jag tag i all vikta tvätten i vårt sovrum och rensade ur min garderob, störmoment nummer 4. Men nu är det klart. 

Barnens klädebeställning från H&M kom också idag så jag har packat upp allt och packat det som ska tillbaka. Allt till Elin var full pott i alla fall, skönt! Så nu har hon en massa nytt och så behöver hon bara lite nya bikinis och shorts och linnen till sommaren! :) 

Nu blir det sängen! Imorgon har pappi mysdag med alla barnen och jag ska jobba en vända men jag är tillbaka till 18. Helgen är planerad med en massa kalas och bus för Adrians del! Ska bli så kul att träffa alla i släkten igen och se det nya radhuset som två av dem har köpt! :)

Kram kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR