En kort dag....

Imorse är en enda dimma, om det är något jag hatar så är det när man blir väckt att mindre begåvade vuxna människor på mindre roliga tider... Om det inte är snöröjningen kl 04-08 på morgonen så är det någon som kanske borde göra nått annat med sitt liv?...

Kl 04 i natt/imorse så var det ju någon som skulle vråla upprepade gånger längs hela gatan, fram och tillbaka... I 30 min!... Nej, jag måste bli klar med skolan snart så vi kan flytta! ;D

Allt gick bra med lämningar och tågpassning och jag hann plugga, fixa ett fejs och vakna till på tåget innan provet. Det gick bra i det stora hela! Jag missade på några saker på provet men då jag inte sovit och är sjuk så hade jag räknat med några blackouts! ;)

Vi slutade efter provet så jag tog jag ett snabbvarv på Åhléns innan jag åkte hem och vilade lite. Det gick inge bra så jag gick och hämtade hem Lill-kotten istället. Hittills har vi busat och myst med film. 

Här ser ni Adrians nya frilla! ;)


Här hemma har vi nu cirkus då alla barnen är hemma med vänner och det osar Victorias secret i hela lägenheten *kill me* Jag hann hämta Adrian och så stank det när var tillbaka, super snällt då 2 i familjen är irriterade i halsen och hostar.. Tack unge. 

Men som en del i mini-tweenie-fasen så blir det lätt minus på omtanke/empati-kontot då en själv är det viktigaste i universum! ;).. Så vi får jobba vidare!

Nu blir det att förbereda maten och invänta min wingman! 

Kram kram
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR