En sån dag....

Idag är det inte mycket som har gått enligt planerna, men det har gått ändå och det är väl charmen med det hela?... Att det löser sig oftast... :) 

Till att börja med så vaknade Adrian kl 03 och var ledsen och täppt och sen somnade han aldrig om. Så vid kl 05 efter att han har vaknat och somnat och varit besvärad och något varm så fick dumma mamma och pappa torka näsan, ge nässpray, välling och alvedon. Han somnade sedan om här någon gång och 1,5 timmar senare så gick mitt alarm. 

Jag var nu ännu mer sjuk och kunde inte ens öppna ögonen och låg typ och hallucinerade av trötthet. Bad sambon gå upp och fixa frukost då jag har gjort det hela veckan. Ja, han skulle gå upp så jag stängde av mina alarm som jag under en halvtimme knappt kunnat placera och så däckade jag, heeelt borta! 

Hörde hur Elin gick upp, hon skulle upp och plugga lite innan och ville att jag skulle väcka henne. Jag tyckte att hon kunde använda sin mobil och väcka sig själv. 👍🏻

När jag sedan vaknar igen kl 07.30 så ligger min sambo brevid mig och jag frågar om han har varit uppe och fixat frukost till barnen? Nej. *döda mig nu* 🔫

Jag gick upp och då höll barnen precis på att plocka undan allt, så något hann de äta i alla fall. Tydligen hade Elin suttit och pluggat och glömt bort tiden så jag vet inte hur länge hon satt. Och Ella hade vaknar en stund efter Elin och fått för sig att vi hade mysmorgon och satte sig och kollade på film. Jag tror inte att vi har hunnit kolla på film på mornarna sedan de var typ 6 år när de vaknade kl 05-06! Haha

Jag vet att de är barn men jag gillar att ingen av dem har någon koll på tiden utan bara glider med våra tillsägelser. Så från och med nu är det slut curlat på morgonen och de får hålla koll själva mer och planera morgonen så de hinner med allt de ska. Det stora barnet ska ju passa tider med bussar till träningen och skolan för gudsskull! ;)

Det tycker jag är lite rimligt att börja anamma när man går i 2:an och 4:an. ;) Man behöver inte vara självgående med att ta reda på tiden när man klivit upp är inte jätte konstigt "krav" oavsett om vi är vakna eller inte.

Men de hade hittat alla tvättade kläder de skulle ha på sig, ätit frukost och allt annat var ju packat och framlagt sedan dagen innan, tack gode jävla gud för det! 

Morgonen fortsätter sedan med att jag duschar ner mig själv när jag ska duscha Adrian och istället för att stänga av vatten så krämar jag på lite extra. Adrian springer ut ur badrummet och sen vill han inte klä på sig ytterkläder osv. 

Till frukost hann jag dricka en klunk te, standard numera. Så efter att han var lämnad så släppte jag allt jag planerat göra innan jobbet och sjönk ihop i soffan av utmattning innan jag tog tag i at få i mig frukost, igen.

Nu blir det jobb och min medicincocktail av det starkaste jag äger har börjat verka så nu kan jag titta till höger och vänster med ögonen utan att behöva vrida hela kroppen! Nice! 👌🏻🙈 Jag jobbar några timmar bara så det löser sig! 

Ha en trevlig helg och en grym fredag!
Kram kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR