Fredag...

Adrian och pappa sover igen, tjejerna leker på rummet och jag ligger och vilar i soffan en stund. Vi var ute en sväng innan tjejerna kom och då hämtade vi paket, postade och handlade inför helgen. Det var den kraftansträngning vi hade i princip! Haha Adrian är så himla rolig! Han gick runt i mataffären och plockade på sig godis och gjorde oreda sen så lade han allt sitt godis ovanpå en snurrpall och knuffade runt denna som en kundvagn! ;) så knäpp!

Jag är så glad att vi bokade om helgens planer till nästa helg, vi hade aldrig orkat annars tror jag! Det hade i alla fall inte blivit lika roligt!... ;) så nu ska vi kurera oss ordentligt och bli friska! Bara att Adrian är ledsen på morgonen och tar fram sin mössa och vill till dagis gör ont att se :( han saknar ju sina kompisar! 

Nu ska jag vila vidare! 
Kram

Väldigt tyst här hos dig, men förstår att du varit sjuk! Trevlig Helg!

Svar: Hej! :D

Ja det har nog aldrig hänt att jag inte skrivit på en hel vecka! Men nu mår jag bra sedan igår och har nu 5 veckors plugg att ta igen idag och på måndag då vi ska iväg hela helgen och jag har lektioner och prov på tisdag och onsdag sen är kurserna slut v.11!

Och där emellan ska jag hitta praktik nu när jag är vid medvetande och kan prata igen... Haha

Förhoppningsvis så kan jag plugga lite i helgen också (om inte Adrian gör morgon kl 00 som inatt och håller mig uppe till 01.30...) *Zzz*

Så efter denna vecka/när kurserna är slut så kan jag komma tillbaka till livet igen! Haha

Kram och trevlig helg!
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR