Hej hej...

Här hemma så har vi inte gjort annat än att överleva senaste veckan. Jag har nu varit sjuk i 3-4 veckor och börjar bli riktigt less. Jag har nu fått luftrörskatarr och det senaste idag är även bihåleinflammation, yeaheey! 

Nu mår jag ÄNTLIGEN bättre, men idag har inte varit roligt alls. Har varit helt sänkt hela dagen. Jag sov från kl 11.30-17 och har haft så ont i tänderna pga bihåleinflammationen. Vid 17 så gick jag ut för att kolla till lill-hjärtat. Då hade han och pappa somnat på soffan. Så ja, idag har vi typ bara sovit och ätit medicin. 

Nu mot kvällen så kollade vi på "en gång i Phuket", underbar film! Haha och så har jag ätit massor piggelin så nu känns det bättre! Hoppas att jag mår bättre imorgon. Jag vill verkligen plugga nu och inte hamna efter mer. Har avbokat allt jobb i helgen nu när sambon också blev dålig. Men jag vågar inte riskera att bli sämre själv. 

Ni får ha en fantastisk fredag och en trevlig helg så ska vi jobba på att må bättre! 

Kram kram

Krya på er och ha en lugn skön helg!

Svar: Hoppas att vi alla blir bättre nu! Detta är inte rolig! :/ vi skulle tydligen boka in en middag hos er någongång då ert ljudsystem i huset skulle kollas upp/planeras.. ;)

Trevlig helg fina du!
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR