Sjukstuga och lite utflykt...

Efter att ha fått sova lite extra imorse så kände jag mig för första gången som människa. Igår så satt jag 2 timmar på vårdcentralen för att tillslut lämna 500 kr fattigare men en stor flaska cocilana rikare, så ja, besöket var fett värt tillslut! 

Lillen är hemma idag med och är pendlande mellan att han får tänder och att han är sjuk. I eftermiddags vid lunchtid så var vi alla rastlösa så Adrian tog sin vila i bilen tills vi kom till IKEA där vi snabbt plockade lite nytt till köket, kollade garderobslösning till Adrian och kikade lampor till matsal/vardagsrum. Efter lite plock och inspiration så rörde vi oss hemåt och kurerade oss vidare.

Eftersom jag nu mår lite bättre så kan jag äääntligen sätta fart med skolan som legat orört i typ två veckor, ångest! Har dock skummat igenom allt och jag är inte mycket efter. Men det underlättar ju helt klart att vara vaken när man ska plugga och kunna se. Så det är bara att sätta fart nu. 

Papp måste jobba imorgon så jag hann få två sjuka dagar för mig själv att bli bättre på. Får de hur det blir resten av veckan. Jag kommer inte att kunna gå till skolan imorgon heller och Adrian hemma imorgon också. Jag får plugga när han sover och på kvällen. 

Kram på er! NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR