Sportlovets aktiviteter är bokade och klara!....

Tanken var först att få lite sol på sportlovet men när vi satt med alternativen framför oss så var det enkelt. Nej, vi åker inte till Thailand för en vecka och nej, vi åker inte till Egypten på ett bra tag och nej, vi åker inte till gran canaria för lite svenskt vår/sommarväder. Så det får bli längre fram! :) 

Tanken med att åka nu var för att vi inte vet hur sommaren bli än då jag ska plugga klart och sedan jobba direkt efter. Vilket sedan antagligen blir hela sommaren då jag ska täcka upp för de som är på semester för att sedan kunna ha en tjänst till hösten. Och om inte annat så tar vi semestern då istället! :) så det löser sig men går lite lång tid emellan.

Sen har vi ju barnens träningar att ta hänsyn till, lov eller inte. Och så blir det ju när man har barn som vill satsa och det är en prioritering jag gladerligen gör. För att ha barn som har hittat en aktivitet de gillar och vill bli duktig inom, det är det bästa som finns!

Sen med dagens barn och samhälle så vill jag minimera antalet "bara för att"-tillfällen så gott jag kan. Antingen så ska man ha planerat det ett tag så man har sett fram emot det, eller så ska man ha förtjänat det eller på annat sätt hjälpt till att bidra/ansträngt sig för att saken ska bli av. 

Summa summarum= Lära barnen att saker här i livet inte trillar ner i knät på en om man klappar händerna. Sen att de uppskattar det mer om det har fått ta lite tid. 

Men nu hade vi en plan B som råkar vara en jäkligt grym plan. Barnen vet inget än mer än att planen involverar mat, en hel helg (men ingen missar träningar), trappor, övernattning, godis, äventyrsbad, sightseeing och sena kvällar! ;)
Har ni några planer än för lovet? Ska ni jobba och vara ledig någon dag eller tar ni kanske långhelg/vanlig helg? 

Kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR