Nytt år, nya möjligheter...

Nu har jag tagit tag i del ett av "jobbiga saker på listan som jag måste ta tag i".... Då var det bara 16 saker kvar, dock är de inte lika akuta. Så nu blir det att avvakta och vänta.. Och med start skottet så har det jobbigaste blivit gjort så nu kommer resten att bara gå av farten. Det känns jätte bra! :) 

En bidragande faktor till att detta hemliga måste göras är pga framtiden och livet. Jag har som bekant 300 saker jag vill göra och nu är det sagt att bollen ligger hos mig. Stressande? Ja.. Men sanning. Så nu är det bara att tuta och köra. Jag vill ju detta också så det är ju inte enbart för att hålla sig till planen.

När jag får tid över så ska jag sätta mig och stapla upp någon form av årsplanering/mål/nyårslöfte. Nyårslöfte är lite lamt kan jag tycka. Men ska man komma någon vart så måste man ha mål och vill man nå dem så måste man speca ner dem och följa upp. Annars så kan man fortsätta gnälla om att man bor trångt, hatar måndagar och sitt jobb, aldrig gör något med familj eller vänner, inte är nöjd med sig själv osv...

Jag har en topp 3 prio, nu ska jag bara rangordna dem efter vad jag känner är rätt fokus. Nu blir det några timmar sömn innan dagis och jobb.

Kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR