Ny vecka!

Helgen gick åt i ett nafs, i vanlig ordning. Jag har varvat som sjuksyster då alla i familjen varit/är sjuka. Adrian har lärt sig att hoppa från soffan samt att han kan ännu fler repliker från filmer- blir inte klok på honom! Haha 


Idag har varit en lugn dag på jobbet få de flesta på Celsius är iväg på konferens. Så jag har suttit med controllern och lagt grund för en massa framöver, skönt. 

Hoppas att ni andra haft en fin helg! 
Kram kram

Tuffeli-tuff

Efter att äntligen kommit upp i fart med den stora, betungande uppgiften som jag slitit hår för denna vecka- så kom första samtalet. Adrian som varit som ny fast bättre hela dagen igår och hela morgonen var nu dålig igen med feber på dagis. Pappa som låg hemma döende i mans-sjukan kunde i alla fall hämta honom så jag kunde fortsätta på jobbet. Tack!! 
 
När jag slutligen småjusterade det sista så kom ett sms. Nu var även Elin febrig och på väg hem, därmed ingen kodskola mot kvällen för henne. :( 
 
Jag har nu blivit klar med min stora to-do, hunnit beta av en massa mer samt strukturerat upp mina 20 närmaste to-do punkter, skönt! :) 
 
Får se vad morgondagen bjuder på. Jag har några möten inbokade, samt två händer fulla med uppgifter som verkligen vore trevliga om de hann bli lösta innan helgen så jag i stället kunde få börja med nya saker på måndagen. 
 
Äntligen verkar det bli lite klarhet i vissa saker. Vill ju lägga min tid och kompetens på det jag verkligen vill och är grym på- allt annat är ju nödvändigt, men ack så slöseri med tid och tankekraft. 
 
Hur har ni än så länge klarat er i vabb-ruari?
kram kram 

Vab

Adrians hörntänder har poppat upp nu och ihop med detta så blev han dålig. Pappa var hemma igår medans jag jobbade i förväg tills sent, sent på kvällen för att kunna vara borta en heldag.
När man själv har hand om ett helt bolag så stannar ju allt på riktigt om jag inte är där. Och som vanligt så har jag 100 saker som behövs göras varav 50 hade jag helst velat göra redan igår. Eftersom jag har jobbat så mycket den senaste tiden så har jag heller ingen lust att vara VAB-effektiv hemma. Jag vill bara VABBA mig själv och Adrian! ;)
Ligga i soffan och kolla på draktränaren och inte ett skvatt mer än det. Jag skrev to Do-listor i natt när jag kom hem så om jag får ork eller tid så vet jag vad jag ska prioritera. Den har jag även redan en plan inför morgondagen då jag och sambon byter. Vill komma någon vart nu, gårdagen på jobbet var så tråkig. Det kändes som att man fick inget gjort samt att jag satt med en endaste sak heeeela dagen.
Detta grenar ju sig ut i annat som jag också löser på vägen- som ändå måste göras. Så det är ju ingen fara, men bara känslan av att jag inte "ser" något hända är sjukt jobbigt. Nu ska jag kolla vad Adrian tejpar inne på Elins rum.
Kram kram