Tuffeli-tuff

Efter att äntligen kommit upp i fart med den stora, betungande uppgiften som jag slitit hår för denna vecka- så kom första samtalet. Adrian som varit som ny fast bättre hela dagen igår och hela morgonen var nu dålig igen med feber på dagis. Pappa som låg hemma döende i mans-sjukan kunde i alla fall hämta honom så jag kunde fortsätta på jobbet. Tack!! 
 
När jag slutligen småjusterade det sista så kom ett sms. Nu var även Elin febrig och på väg hem, därmed ingen kodskola mot kvällen för henne. :( 
 
Jag har nu blivit klar med min stora to-do, hunnit beta av en massa mer samt strukturerat upp mina 20 närmaste to-do punkter, skönt! :) 
 
Får se vad morgondagen bjuder på. Jag har några möten inbokade, samt två händer fulla med uppgifter som verkligen vore trevliga om de hann bli lösta innan helgen så jag i stället kunde få börja med nya saker på måndagen. 
 
Äntligen verkar det bli lite klarhet i vissa saker. Vill ju lägga min tid och kompetens på det jag verkligen vill och är grym på- allt annat är ju nödvändigt, men ack så slöseri med tid och tankekraft. 
 
Hur har ni än så länge klarat er i vabb-ruari?
kram kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR