Vab

Adrians hörntänder har poppat upp nu och ihop med detta så blev han dålig. Pappa var hemma igår medans jag jobbade i förväg tills sent, sent på kvällen för att kunna vara borta en heldag.
När man själv har hand om ett helt bolag så stannar ju allt på riktigt om jag inte är där. Och som vanligt så har jag 100 saker som behövs göras varav 50 hade jag helst velat göra redan igår. Eftersom jag har jobbat så mycket den senaste tiden så har jag heller ingen lust att vara VAB-effektiv hemma. Jag vill bara VABBA mig själv och Adrian! ;)
Ligga i soffan och kolla på draktränaren och inte ett skvatt mer än det. Jag skrev to Do-listor i natt när jag kom hem så om jag får ork eller tid så vet jag vad jag ska prioritera. Den har jag även redan en plan inför morgondagen då jag och sambon byter. Vill komma någon vart nu, gårdagen på jobbet var så tråkig. Det kändes som att man fick inget gjort samt att jag satt med en endaste sak heeeela dagen.
Detta grenar ju sig ut i annat som jag också löser på vägen- som ändå måste göras. Så det är ju ingen fara, men bara känslan av att jag inte "ser" något hända är sjukt jobbigt. Nu ska jag kolla vad Adrian tejpar inne på Elins rum.
Kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR