Nerbäddad i världens skönaste säng....

Just nu i skrivande stund på ligger jag nerbäddad i sängen i Göteborg. Jag kommer att befinna mig här hela veckan för jobb. Och som mamma så vet ni att detta oavsett belastning, är semester! ;) Jag har ett jättestort och fint rum med bra belysning i badummet, golvvärme m.m
 
 
 
 
 
 
Jag har packat upp allt och suttit och jobbat lite nu på kvällen, i lugn och ro, utan att behöva natta- och somna själv innan och missa halva kvällen.
 
Nu ska jag sova ostört en hel natt, göra i ordning mig själv endast imorgon och äta hotellfrukost och slipp fylla diskmaskin och andra sysslor på en heeeel vecka! ;D Tänk att min sambo för resor om dessa hela tiden uner året, vilken lyx!
 
Skriver lite mer i veckan!
 
//Linda

Investera i sig själv....

Ett löfte som jag sa för mig själv i år är att jag ska lägga mer tid på mig själv. Ta den där frisörtiden och den där brunchen med kompisen... ja, sluta skjuta på sånna saker. För barnen har alltid allt de behöver och räkningarna är alltid betalda. Så detta andra är bara dumheter. 

Denna vecka har jag hunnit med tandläkaren (frågar inte ens fantisera om när jag var där sist, så länge sedan var det...), nu sitter jag hos frisören och blir as snygg i håret(!), 

 
 
Imorgon så får jag lite färg på kroppen igen så jag har bokat spraytantid. Min 90 minutersmassage som jag hade inplanerad har jag fått skjuta på för denna vecka, men normalt så har vi ju massage varje vecka på jobbet som jag verkligen försöker att få till. 
 
Så det jag har "kvar att göra" nu är en lååång massage som jag ska hitta tid för, en pedikyr för att råda bot på trötta vinterfötter samt att jag vill få rutin på träningen igen. Jag jobbar liksom ovanför sats så det borde ju inte vara helt omöjligt ;) 
 
På jobbet är det nu full rulle men då jag kan styra min egna tid rätt så fritt så är det skönt att kunna uträtta saker på lunchen. Det är inte som att jag inte kan ta igen det på soffan hemma :) 
 
Nästa vecka är full smockad- här av allt fix denna vecka, då jag dessutom vill se ut som folk inför nästa vecka! ;) 
 
Nu när jag är klar här så blir det lunch samt att bränna av det sista på todo-listan. Ha en fantastisk fredag och en fin helg! 
 
Kram kram 
 
 

Nytt år nya möjligheter!

Sedan jag började mitt nya jobb så har veckan bara två dagar. Det är måndag och fredag! Haha ;) Denna vecka är det många säckar som sluts ihop och mycket som händer. 


Bland annat så har vi just nu 30% på alla sportkläder på hemsidan för dam och herr! Så passa på att uppdatera träningsgarderoben! 

Kram på er!