Att räcka till...

Livet tuffar på, sambon har åkt till Spanien och är borta tills på söndag. Jag sitter med de sista bitarna inför mässan denna vecka. Ska bli skönt när man är på plats och när allt är över. ;) 


Just nu har jag mentalpaus och sitter hos min goda vän i frisörstolen, skönt att ha det klart tills nästa vecka! :) När jag är klar här så blir det jobbet och bränna av mina egna ordrar på allt jag ska ha med mig. Och hur lätt är det? Jag har aldrig varit på denna mässa, den är helt ny så jag har ingen aning om vad jag kan förvänta mig. Haha! Det blir bra det här ;) 

Adrian är hostig, inte sjuk utan hans krupp-liknande hosta är tillbaka. Skulle egentligen vilja vara hemma med honom men jag måste få iväg mina ordrar idag och fixa 1000 andra saker. Om jag hinner klart med allt idag så kanske jag jobbar hemifrån imorgon. 

Ikväll ska Elin till kodningen igen, hon tycker verkligen att det är super roligt! :) Jag jobbar på tills att hon är klar den åker vi hem. 

Skulle vara nice om jag hann ta hand om hemmet som just nu förfaller.... inte mycket att göra när jag somnar med Adrian varje kväll kl 19.... Zzzz haha

Om inte annat så kommer sambon hem på söndag! ;) haha

Kram kram 

På väg hem...

Idag har jag bara svävat på moln hela dagen! Jag tog en lugnt morgon hemma med mina två hjärtan, solen sken och jag var bara allmänt high on life. 

Vid 9.30 åkte jag in mot jobbet och var helt själv på vår halva av kontoret (Ekonomi, Supply chain och Freddy), så dessa dagar får man as mycket gjort! ;) Har bestämt to-do's och hann med typ allt,  + en massa extra som tillkom. 

Jag har jobbat in allt som släpat hela veckan så jag ligger i princip på noll från och med måndag- bästa känslan!! 

På måndag ska jag sitta med min favorit och götta ner mig i siffror. Det innebär att vi ska ta ut ny lagerstatistik, göra excellistor och sätt nya mål för veckan och månaden. 

Det börjar dra ihop sig till Sportgalan i Göteborg så denna vecka så spikar jag det sista. Jag vill vara klar på onsdag med alls så jag har 1,5 veckor åt bajsmackor/oplanerade händelser, jobba bort saker så jag "har råd att vara borta en helg" med full fokus på annat håll. Det ska bli så sjuuukt kul och skönt att komma iväg! Jag ÄLSKAR att sova borta, vet ej varför, sen älskar jag hotellet vi brukar bo på. Det är as stora rum/lägenheter och jag känner mig hemma där. :) 

Jag vill även ha en plan klar för när jag kommer tillbaka. Då ska vi iväg på nästa grej! ;) så jag slänger ut lite krokar redan du och styr upp en logistikplan sen är det bara att köra. 

Jag skulle kunna rabbla vidare om vad jag har planerat tills nästa år, dels för att det är skönt att tömma huvudet men jag lugnar mig där! ;) 

Idag= sjukt bra dag, mycket gjort- känner mig nöjd for once, nu helg, barnen är hemma och japp se där- nu fyller jag år också! I helgen blir det kvalitetstid deluxe och kalas i massor! 

Kram på er och ha en fin helg! 

En perfekt VAB-dag....

Då Adrian fortfarande inte mådde som han borde så fick han bli hemma idag med. Jag som satt uppe till kl 02.30 och jobbade, för att sedan assistera en dottern strax efter- jag var trött i morse.


 Jag har verkligen, verkligen inte tid med VAB men vad ska man göra? :( Så typiskt bara att det blir såhär just nu och då allt ramlar i knät på en och givetvis har min sambo lika mycket han. Får se vad morgondagen bjuder på! :)

Jag hann i alla all städa allt hemma, hämta paket, tvätta, hämta medicin och gå till återvinningen- komma i fas med livet helt enkelt. Så nu känns det i alla fall lite lättare att andas här hemma. :) När det är loss överallt så måste man i alla fall ha en plats där man kan få ladda om och hämta ny energi på. 

Imorgon åker tjejerna hem i omgångar. Ella ska till skolan och Elin är hemma och är sjuk. Det går även magsjuka och löss i skolan så det är bara att hålla fingrar och tår att alla klarar sig. 

Kram kram 

Blandad dag...

Idag har innehållit lite av allt. Har vaknat i panik 2 gånget i morse av att jag ska ha försovit mig till jobbet, status på den mentala hälsan just nu - CHECK!, har fixat och sminkat Elin innan de behövde åka mot Norrköping för Cheer DM, detta med en Adrian på foten, CHECK!. Sen skulle Ella iväg till en kompis för häng och övernattning så krävde ju sin dos av planering, detta med en Adrian på höften, han är alltså hopplös numera.... 


Sen tog jag tag i "klädproblemet" , dvs två backar med kläder som Adrian har vuxit ut spm ska veck. Fick bort en av dem som numera ligger uppe på Tradera. Adrian skulle självfallet "hjälpa till"  ;D så det tog ju sin lilla tid... haha

Nu är han hos farfar för övernattning och jag sitter på pendeln mot MOS och finalen i Melodifestivalen. Det ska bli ett FANTASTISKT skönt och behövligt bryt i livet, vardagen och livet som mig just nu. Bara få vara med min bästa vän och ingen annan. Det är exakt vad jag behöver just nu.

Imorogn blir det klädback nummer 2, samt ca ett rum med saker som ska upp på blocket och tradera. Älskar att rensa men hatar processen! Haha 

Har även fått veta nu att Elins lag satte alla moment samt att de vann hela skiten! Sååå jäkla grymma! Så nu är de vidare för RM/SM i maj!

Ni får ha det så bra så länge så ska jag njuta vidare av mitt eget sällskap! ;) 

Kram kram 


Börja om på nytt...

Hej alla!
 
Jag ska verkligen bli bättre på att komma ut ur min grotta. Det senaste halvåret har varit det roligaste, mest omvandlande, snabbaste, jobbigaste och mest givande halvåret någonsin. Men då det har varit så mycket vissa perioder (och fortfarande är) så har jag behövt klippa bort många delar för att överhuvudtaget orka tuta vidare. Givetvis så ska det ju inte vara så för alltid, men iband så blir det mycket och allt på en gång och då kan man antingen ge upp, eller så gör man det man kan tills det är över.. :)
 
Angående att komma ut ur min grotta så vill jag bland annat börja träna igen, och om jag jobbar ovanför SATS med en massa träningsfolk så borde det ju inte vara så svårt att få till? :) haha
 
Jag har i helgen rensat ut Adrians kläder från storlek 86-92 and its a fucking lot! haha! Så det måste till ett Tradera race snart också. Tömde nere i källaren när jag ändå höll på så en del där ska också upp på tradera och blocket. Så det är ju också svin jobbigt, men ack så skönt sen när allt är veck! :)
 
I helgen så tog vi en liten Shoppingtripp till Handen. Ella har ju en massa presentkort och Elin hade en del  intjänad veckopeng som hon ville hitta något på H&M för. Det blev en varsinn tröja och Adrian fick lite nytt och behövligt.
 
New in Adrian
 
 
Jag själv har världens craving efter vårskor. Jag struntar i om det snöade under ifrån idag utanför kontorsfönstrena- jag har på mig dem inomhus i så fall. Jag.måste.bara.ha.något.som.gör.att.jag.står.ut... ;)
 
Hoppas att eran vecka har startat bra! :)
kram kram