Börja om på nytt...

Hej alla!
 
Jag ska verkligen bli bättre på att komma ut ur min grotta. Det senaste halvåret har varit det roligaste, mest omvandlande, snabbaste, jobbigaste och mest givande halvåret någonsin. Men då det har varit så mycket vissa perioder (och fortfarande är) så har jag behövt klippa bort många delar för att överhuvudtaget orka tuta vidare. Givetvis så ska det ju inte vara så för alltid, men iband så blir det mycket och allt på en gång och då kan man antingen ge upp, eller så gör man det man kan tills det är över.. :)
 
Angående att komma ut ur min grotta så vill jag bland annat börja träna igen, och om jag jobbar ovanför SATS med en massa träningsfolk så borde det ju inte vara så svårt att få till? :) haha
 
Jag har i helgen rensat ut Adrians kläder från storlek 86-92 and its a fucking lot! haha! Så det måste till ett Tradera race snart också. Tömde nere i källaren när jag ändå höll på så en del där ska också upp på tradera och blocket. Så det är ju också svin jobbigt, men ack så skönt sen när allt är veck! :)
 
I helgen så tog vi en liten Shoppingtripp till Handen. Ella har ju en massa presentkort och Elin hade en del  intjänad veckopeng som hon ville hitta något på H&M för. Det blev en varsinn tröja och Adrian fick lite nytt och behövligt.
 
New in Adrian
 
 
Jag själv har världens craving efter vårskor. Jag struntar i om det snöade under ifrån idag utanför kontorsfönstrena- jag har på mig dem inomhus i så fall. Jag.måste.bara.ha.något.som.gör.att.jag.står.ut... ;)
 
Hoppas att eran vecka har startat bra! :)
kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR