Helg recap och Slappardag...

Igår kväll åkte jag och bejb in till stan för att äta middag och hänga lite. Vi åt på Pinchos för första och sista gången tror jag. Visst, kul koncept med små rätter, kul/skönt att beställa från mobilen. Men att behöva lämna sitt bord/saker/sällskap för att behöva gå och hämta sin dricka och sen mat är att gå för långt. Speciellt då vi beställde typ 16 små rätter..

(null)

Och sen ska de på någotvis ha det svårt med att hitta bra personal? Det räcker mer att ta bas-nivån på TGI Fridays= Runners (de som springer med mat och dryck), och sen någon i baren, kockar och sen en hovmästare. Nej, ska jag behöva hämta så hade jag kunnat stanna hemma typ, snart ska jag väl diska och laga maten själv också? 

Men mysigt ändå pga sällskapet men jag hoppar framtida besök lätt. Efter middagen så mötte vi upp lite vänner och hade super mysigt innan vi rullade hemåt! :) 

Väl hemma idag så började vi dagen med en brakfrukost med färska jordgubbar, ägg, färskpressad juice m.m älskar morgnar som dessa! :)

(null)

När det var dags att börja planera dagen så ringde vi lillesyrran och kollade hennes planer då hon åkte hem till mamma igår. Vi vill ju inte göra en massa kul om hon inte är med. Men hon var barnvakt så vi fick hitta på nått ändå vi som var hemma. Vi ringde farfar och styrde bilen mot Heron där halva gänget skulle få gå på bio. 

Jag och Robin strosade på XXL, hittade nya snygga vattenflaskor till höstens Cheer träningar och idrottslektioner, CHECK! Ett galon-set till Adrian inför hösten från Hally Hansen, CHECK! Sen kollade vi lite flytvästar och ryggsäckar inför Thailand och lite annat blandat och hästsaker :)

När vi var klara så gick vi på MIO, Sport ringen och tillslut Folkhemmet. Och peeps, vi råkade bli med en ny soffa! Maj gaad! :) 

Vi tidigare idag pratade om att vi inte gett upp vardagsrummet utan vi skulle leta vidare :) och där stod den! Den kommer om ca 4-6 veckor men är en stor Dusty Pink skapelse, så mjuk och skön! Asså jag dör hur Nice den är! Den kommer att passa så bra mot våra vita gardiner och ljusinsläppet sen när de äntligen är klara med renoveringarna på vårat hus!

(null)
  
När alla var glada och nöjda så styrde vi hemåt men hann med ett snabbt stopp i Farsta. Det blev nya idrottslinnen till Ella inför skolstarten, lite nytt i sportväg till Elin och en till bikini som hon kan ha hos sin mamma. 

Väl hemma så ta mitt knä upp sig helt, har åkt på en  ledinflammation eller liknande så mitt knä är helt vätskefyllt. Men jag får fint vänta tills måndag innan jag får veta om kan måste tömma det på ledvätska, mysigt! Haha 

Jag haltade vidare och hjälpte äldsta dottern att packa ihop då hon skulle lämnas hos mamma. De ska resa runt lite så hon fick ladda ner sin nya serie i lugn och ro så länge tills jag var klar. Det blev lite bråttom och jag packar trots allt på rutin så det går snabbt, inget glöms och hon slipper stressa! ;) 

Så nu är vi bara lilla familjen i ca en vecka innan de kommer tillbaka igen. Trots att det är tråkigt att de åker så är alla olika konstellationer sköna och uppskattas på sitt vis. Man kan komma i fas lite mer hemma, en att lyssna på och som ska ha uppmärksamhet. Det är också skönt på sitt sätt! :) 

God natt på er och hoppas att ni har en fin helg! 
Kram kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR