If its meant to be it Will be.. unless you choke it before....

Varning för Depp-inlägg, 
läs vidare om du vill slippa! ;) 
 
Idag är det dag 4 med huvudvärk från hell. Skulle så gärna bara vilja gå och lägga mig en stund men det har varit svårt när man varit själv med tre barn i helgen - där en av dem är som 5 st barn. Och idag är det nedräkning inför nästa vecka så det ryms inte heller. 

Känner med just nu helt dränerad på energi och ork. Man ska slåss för andra, för sig själv (helt i onödan) både hemma och på jobb. Nått slags rättfärdigande att man duger och räcker till?.. 

Jag skulle så gärna bara vilja åka iväg en vecka med sig själv som sällskap. Då duger man som man är, jag behöver inte sälja in mig själv - jag vet vad jag går för, man kan bara få leva på utan att behöver övergöra eller vara extra tydlig. För SATAN vad det suger energi, energi som jag hade kunna lagt på sååå mycket annat! Det är som att göra allt 1,5 gång hela dagen.

Nej, idag får hjärnan gå på autopilot tills jag ska få åka hem och bråka med min lilla son tills man själv somnar av utmattning, och nästa bråk-skift tar vid.  Sen är det äntligen lite ledigt. :) 

Kram kram  


Berga-dagarna och helgen som var...

Efter en lång och härlig helg så är man nu tillbaka i vardagen! Jag har varit själv med barnen i helgen och det tar sin lilla energi! :) 


Elin har nu fått sitt guldkort och invigde det i söndags ihop med sin bästis, nu kommer man inte se mer av henne i sommar! Haha


Ella har häng med mig och Adrian, vi har varit ute och badat och lekt, i söndags vi var på Berga-dagarna med massor från familjen. 


Vi pluggade på lite om skolan i Ellas fall om några år, lika bra att veta vilka alternativ som finns! :) sen kollade vi på djur, åkte traktorsafari och kollade kossor, klappade myshästar, red, klappade nyfödda kultingar och mös i solen.


Då Adrian har varit bråkig på kvällstid i dagarna 4, så gick jag och lade mig tidigt igår också. Jag har liksom inte haft någon tid i helgen åt att kunna kolla någon film eller fått andas så jag kunde lika gärna lägga mig jag med. 


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

 Superhärligt väder och så skönt att vara ute och mysa! 

Kram kram