Tio år med honom....

Idag har jag och bejb 10 år tillsammans, det är 10 roliga år med mycket skratt och tokigheter, men det är också 10 år av upp och ner på många plan. 

(null)

År som fortfarande inte har planat ut och landat i något harmoniskt. Men efter 10 år så börjar känslorna landa- det kommer aldrig plana ut. Det kommer att bli som en Tsunami. 

Vattnet kommer sakta börja att försvinna för att sedan komma tillbaka med fullkraft och krossa alla broar som fanns kvar. Men det är inte våra broar som ligger dumt till. Det är sorgligt att inse, och det är inte vi som är Tsunamin. 

Idag är det bytesdag så alla barn är hemma igen och det kommer att vara full rulle hela helgen. Man får fira livet när det passar helt enkelt! Haha 

Jag tippar på att det blir film idag i alla fall sen kommer jag behöva ta ikapp lite av denna vecka. För hur mycket jag än vill så kommer inte mässor, införsäljningar av kollektioner eller Black Friday att varken flytta på sig eller vänta. Så det är bara att sätta fart och vila när man är klar! 

Det ska bli såååå behövligt med helg! Har snittat 3-4 timmars sömn varje kväll hela veckan. Inatt lade jag mig på soffan för att skrapa någon timme till. Hopplöst! :) 

Ha en fin helg! 

Att överleva som en fegis...

För första gången i mitt liv har jag "överlevt" en vecka. Fy fan för er som stannar kvar i något med flit år efter år av olika själ och överlever tills lunch, arbetsdagen, tills onsdag, veckan, tills nästa lön?... Vad det än kan vara så säger jag bara BULLSHIT! 

Nu är det ju lite extra rörigt för mig av andra skäl, men det känns på samma sätt. Nej, ju snabbare som saker kan klarna upp sig och hamna på spår desto bättre. Jag är ingen som "överlever" mina arbetsår. Då är man på fel plats! Så sluta vara en bekväm fegis och gör något åt det! Du har ca 30.000 dagar här på jorden sen är dem slutoch du dör och finns inte mer. 

Du ska jobba aktivt i ca 12.000 av dessa dagar så nöj dig inte med ett jobb du hatar att gå till, en chef som inte utmanar dig, en arbetsplats som du inte utvecklas på eller en relation du inte trivs i. Livet är för kort för att bara nöja sig!

Ingen minns en fegis! 

Kram på er!

Plugg och framtidstankar...

Just nu så går tankarna på högvarv hela dagarna. Hjärnan och själen vill lägga sig i massagerummet och sova- men kroppen sitter kvar och köttar på pga att inget försvinner annars och snart är det deadline på allt och detta år tar äntligen slut! :)


När detta år tar slut så har jag förhoppningsvis kommit in på min mattekurs, vi åker till Thailand och livet kan få ta en ny riktning.


Då nya möjligheter har öppnat sig och livet liksom blev till en buffé - så har jag lite svårt att fokusera och rikta tankarna. För man har varit så sammanbiten så länge och det har inte funnits något annat alternativ än framåt.


Jag velar emellan om jag ska plugga E-COMMERCE manager, Strategiskt inköp, marketing management eller en DIHM/Marknadsekonom. Jag är ju en blandning av så mycket och skulle dö om jag hamnade i ett fack. 


Jag är liksom spindeln i nätet, jag håller i alla bollar, det haglar problem över mig som vill lösas... så inget fack nu.. kanske sen. Men jag vill liksom ha en organisation där saker sker simultant och där alla bitar går in i varandra och alla är beroende av varje steg i kedjan. Då mår jag som bäst! 


Jag behöver inte ha full insyn eller pilla i allt. Jag vill framåt, stötta, vägleda och ha en överblick medans jag banar väg framåt. 


Så jag får se vad jag gör av mig själv. Jag har i alla fall samlat på mig drivkraft för några år, av helgens händelse, så framåt kommer jag! :) 


Men först ska jag igenom denna inventering, införsäljning av nya kollektionen, sista planeringen av fitnessfestivalen, årsdag, födelsedagar, fitnessfestivalen, julafton, nyår och slutligen semester..... sen kan livet få ta en ny vändning! 


Hoppas att ni får en fin dag!

Kram kram 

Lunchdejt....

Idag är en bättre dag och jag har bättre flyt än igår. Jag fick helt enkelt ta mig i kragen för allt hopar sig just nu med alla deadlines :/ Och det blir inte mindre bara för att man är paj. 

Nu ska jag dock träffa bästis på lunch och fylla på med lite energi! :) Vi har sååå mycket att ventilera om. 

(null)

Hopps ni får en fin dag! 
Kram kram 

Igår gick min sista bit sönder...

I dag kändes det inte kul med måndag eller något alls faktiskt...här följer ett kryptiskt inlägg ;).
Jag satt uppe och jobbade lite igår och skulle strax runda av och gå och lägga mig jag med. Men så hände en sak som blev typ min vändpunkt, det gick liksom sönder en del i mig. En känsla av insikt att inget någonsin kommer bli annorlunda, en känsla av att jag från och med nu släpper allt och låter allt bara få flyta ut i tomma intet, jag är trött...
 
Jag blev kvar uppe tills 03.30 sen var jag klar. Det är intressant hur mycket energi man kan hitta om man trycker på fel knappar hos en. Nu är nya bollar i rullning och jag tänker inte ens se mig om. Jag vet vem jag är, jag vet mitt egenvärde, jag gör allt och lite till jämt.
 
Nu blir det en ny tid, just watch me...

30 grader varmt i januari och resetankar...

Ja, så var det tillslut dags för oss också att bege oss till Thailand. Vi pratade väl om det efter sommaren och bokade då flygresorna t/r kort därefter. Vi ska väl sätta oss ganska så snart och planera det sista.  


Vi kommer i alla fall att börja i Krabi för att besöka en vän som flyttat till Bangkok på heltid. Men sen blir det bara att ha det Nice och gå runt lurkig i badkläder och bara ta hänsyn till mat- och sovklockan. Vi hinner med det vi hinner, det är inte som att man inte kan åka tillbaka igen och fortsätta sin resa. Så det blir bra! :)  


(null)


(null)


(null)

Så bli sååå skönt från att ha en vardag som är planerad typ ner på minut nivå. :) 


Tanken är väl sen att baka in mer långresor framöver. Speciellt nu också när alla barnen börjar bli så stora. Jag vill tillbaka till USA, vi vill till Australien och mer runt i Asien. Vi är även klara med våra tidigare besökta sommar destinationen och kommer vid sommarresor att enbart åka till nya ställen, med undantaget Cypern- love it! 


Vad är erat favorit resemål? Och vart vill du resa nästa gång?


Kram kram 


Mysig lov-fredag....

Då jag typ varit borta halva detta lov så var det skönt att ta en fredag hemifrån. Vi lämnade Adrian som ville till dagis och så svarade jag lite jobbmail. Sen vid 11 så åkte vi sedan äntligen och hämtade nya bilen och skyndade oss snabbt till Ella som hade hopptävling inne i ridhuset! :)

Det gick superbra och hon kom på hela 2:a plats! :) Så grym! :)

(null)

När tävlingen var klar så åkte vi bort till Handen och åt lunch och jobbade lite innan det var dags att sätta fart med kvällen. 

Väl hemma så var Elin typ klar med fejset inför kvällens halloweenfest. Hennes kompis Alexandra hade sminkat henne och hon är så duktig!

(null)

(null)

  Framtida julklappar och födelsedagspresenter blir i alla fall lätt löst! :) Hon blev sedan hämtad strax efter och åkte mot sin fest. 

Resterande delen av kvällen har bara bestått av mys, godis och tvättning. Min favorit kombo av en fredag! ;) Ska bli såååå efterlängtat med helg- OCH äntligen ha bil igen! Köra till träningar, handla och göra ärenden som hör helgen till! Tack gode jävla gud för att ha bil igen!  <3

Hoppas att ni alla får en fin helg! 
Kram kram 


Och så kom äntligen kvällen...

Efter en lång och hektisk dag så blev det tillslut kväll! <3 Barnen har haft träningar, mat har lagats,  skor har putsas, tvätten har blivit lite mindre och de flesta av oss har nu sjunkit ner i soffan, vår stora nya ÄLSKADE soffa! <3

Jag kom på att jag hade lite bullar kvar i frysen från när jag och Adrian bakade. Så vi gjorde te och mös i soffan. 

(null)

Vi sitter och kollar på "BRON", vi ligger väl på tredje säsongen nu, så bra! :)  Verkligen ett tips om ni vill ha en ny serie att kolla på! 

Imorgon så jobbar jag hemifrån, nya bilen ska hämtas och vi ska fixa det sista inför helgen. Vi kör alltid ett race på tors/fredag så man kan ta helgen med ro. Så skönt att då bara kunna ägna sig åt det man vill.  Jag skulle vilja hinna med att träffa bästis, jag vill gå på bio och bränna av all fotning av det sista av barnens höstkläder. Sen är jag ta-mig-tusan-på-noll! *Woop woop* Så vi får se vad man hinner med! :) 

Ha en fin kväll!
Kram kram 

Grej nummer 2....

Ja, det är som sagt mycket som har hänt sedan sist. Så jag tar väl det hela lite bitvis. För någon vecka sedan så tog jag mitt körkort tillslut. 


(null)Tips till alla som ska ta körkort! Forska LÄNGE och VÄL efter en bra trafikskola. Jag har tidigare kört med två helt oberoende och lagt ner ett antal kronor på dessa. När man sen kommer till sin tredje och sista körskola så saknas helt plötsligt en massa viktiga pusselbitar som dem helt enkelt inte värderat som relevant. Har man då redan kört en hel del så får man liksom börja om lite på ett sätt och lära om allt/mycket som man redan gjort till en rutin. 


Som tur är så gick det ju snabbt för jag hade en bra grund av att jag kört länge. Så detaljerna gick snabbt att fila på. Men åter igen, jobba typ 4 heltidstjänster parallellt med allt vad det innebär och ha drama inom familjen som påverkar alla runt om en- det var nära att jag fick uppleva den där fina väggen som man hört om så många gånger. 


Veckan innan så sade jag STOPP, och jobbade hemma hela veckan. Jag hade gått sönder annars av all psykisk och fysisk stress som jag hade runt om kring mig just då. 


Men nu har jag körkort i alla fall. Det är en av sakerna på min lista, nu ska jag snart sätta fart med nästa grej. :) Jag fick även svar på jobb om bil för nu också som jag har väntat besked på, så vi fixade ny bil i veckan också. Så den levereras redan nu på fredag. 


(null)


Ska bli så skönt! :) Den har ny-modigheter som backkamera, Apple connect (få Spotify, Google Maps, sms m.m på skärmen), den är key less, har panorama tak m.m så livet kan liksom fortsätta nu, halleluja! 


Imorse ringde jag även till Transportstyrelsen då jag googlade igår på flygplatsen och hittade en gammal artikel om att många har problem med att få ut sitt nya körkort. 


För nu är det ca 2 veckor + sedan jag tog körkort och jag har fortfarande inte fått någon AVI om att hämta ut mitt körkort REK på posten. Så som tur är så ringde jag och kollade. De hade skickat ut det dagen efter jag körde upp och så har det legat i ca 2 veckor på ombudet. De skickar sedan tillbaka det efter 2 veckor tillbaka till transportstyrelsen och så börjar man om. 


Läste att vissa inte kunnat hämta ut det sen då deras tidigare körkort nu är för gammalt så jag orkar inte ens tänka mig hur det löses då om man inte har något annat att legitimera sig med då det måste hämtas ut av en själv. 


Vissa hade fått avboka resor för de ej kan köra i EU osv, såå ångest! Haha


Sitter i telefonkö till posten hemma för att be dem inte skicka tillbaka det idag så jag hinner hämta det. Fortsättning följer...


Ha en fin dag! 

Kram kram