Bye Milano...

Hej! 

Ska se om man kan ge bloggen en till liten chans samt unna sig själv en stund för reflektion. Just nu så är det så mycket som händer så jag kan inte ens beröra allt även om jag ens skulle vilja. :/


Just nu så har jag precis landat på Arlanda efter några dagar i fantastiska Milano!


(null)


(null)


(null)


 Vi har varit här på inköpsmöten, företagsmöten och träffat några av de andra länderna.


Vi har kollektionsmöte- där får vi en presentation av hela nya kommande kollektionen för nästa höst (2019).


Sen har vi vårat interna/kommersiella möte med huvudbolaget. Då berättar vi vad som gjorts under de tidigare 6 månaderna samt strategier, estimat och planer för de kommande 6 månaderna. 


Sen har vi marknadsmötet- där är det samma princip men baserat på digitala strategier, ambassadörer, SoMe, event, mässor och planer framöver. 


Sen att vi parallellt inventerar lagret i 2 veckor, så att jag efter våra sena middagar (eller tidigt innan lagret börjar kl 07), har fått sitta och dölja/aktivera produkter på webben efter/inför dagens inventering, det har inte hjälpt min redan trötta kropp! Haha


Jag drog ett race på kontoret hemma innan jag åkte ner med att svara och tömma alla mina mailboxar (har ca 8 st), sen mailade jag allt jag behövde om kommande projekt, saker som ska produceras och har deadline samt Mail för planering av monter/mässa om ca 1 månad. 


Då har jag "råd" i tid att vara offline i tre dagar. Jag är som sagt helt slut sedan några veckor tillbaka. Men så är hösten för många som jobbar inom mode- och retailbranschen. Man får liksom vila efter januari och ta en konstpaus och påbörja våren på utandning! ;) 


Vi i familjen kommer ju verkligen passa på att vila då, men mer om det i ett annat inlägg! ;) 


Vi har i alla fall haft fantastiska middagar på de mest otroliga restaurangerna i Milano! Och alla som känner mig vet att matupplevelsen har en speciell plats i mitt hjärta! :) Älskar kulinariska-upplevelser! 


Pratade lite med mitt lilla hjärta igår kväll så nu längtat jag hem supermycket! Han blev så glad när jag ringde sen sa han så söta saker som bara han kan, sen blev han ännu gladare av att jag inte alls kommer hem när han sover idag, utan redan till middagen! <3 


Hela familjen är på Grönan och firar Halloween så jag ska se om vi hinner mötas där, eller om det blir i city. 


(null)


Jag kan ju passa på att julhandla lite om inte annat. Har hunnit förbereda lite listor på allt jag kommit på löpande. Sen är det ju inte bara jul utan innan har vi årsdag, farsdag, 2 födelsedagar och sen julen. Så det är bara att hosta upp allt grus man hittar! ;)


Hoppas att ni får en fortsatt fin kväll så hörs vi förhoppningsvis mer i veckan! 


Kram kram