Lite dagar som gått....

Livet rullar på som vanligt! :) I går tog vi en tripp till Ikea då tjejerna i butiken bestämde att de klarar sig. Så då blev min dag en mysdag med bejb och bubbis! :)  

Vi fixade lite smått till vårat sovrum, nya tallrikar och så plockade jag med lite till butiken när jag ändå var där. I sovrummet så ska det in lite nya sängkläder, överkast och tavlor sen känns det klart! :)  

Efteråt så drog vi till lilla gallerian bredvid och kikade lite på Johnells, hm home och så fikade vi. Det blev lite smått på hm också sen var vi nöjda för dagen! :)


(null)

Så skönt att bara få hänga och göra vad man vill för en gångs skull! :) 

Idag så har jag jobbat en vända, lika härligt som alltid att se när saker är slut på lager och i kassan! :) Jag har gjort en grym to-do för måndagen så jag kommer kunna sätta fart direkt! 

Kommer sen vara ledig tisdag och onsdag så jag ska passa på att pyssla om mig själv lite och bränna av ett till race med tradera! Snart är jag klar och i fas med allt som ska bort! Sååå skönt!

Hoppas att ni haft en fin helg!

Kram kram

På söndag så vilade hon...

Efter att ha jobbat varje dag denna vecka med någon kort konstpaus förra helgen och en fullsmetad vecka innna det, så tar jag nu en efterlängtad ledig dag. 

(null)

(null)

Vi sov tills vi vaknade, åt frukost med solen som lös in, njöt av alla tvättade och rena fönster sen hämtade jag och Adrian ut lite paket på posten (saker till hans nya rum) sen har vi bara myst hemma. 

Vi tog en liten tripp nyss till Haninge C för att göra en retur, äta lunch och nu sitter jag och fixar fötterna. :)

Nästa vecka är min "lediga" onsdag full med en massa jobbrelaterat så lika bra att passa på. Jag ska hämta upp skyltdockor och förbereda för en kick off senare på kvällen ihop mer de andra butikscheferna som vi ska hålla för alla säljarna. Ja, och sen är det full rulle igen! Haha

Här gömmer jag mig om dagarna! :)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Härligt att se att allt börjar falla på plats överallt! :) En utmaning som bara blir roligare ju större resultaten blir! Och sen sen kräver mindre och mindre jobb och så kan jag istället få grotta ner mig i rapporter och analyser och vända ut och in på allt, love it! 

Scorett ökar mest i branschen och vi ökar mer än själva branschen. Vi har nått som de andra inte har och vi är ett förjäkla bra team allihop! Och det börjar som alltid uppifrån....

Den närvaro jag ser och märker av från VD osv har jag aldrig upplevt någonstans innan. Så jag ser fram emot att se vad denna resa kan ta vägen och hur butikens förutsättningar ser ut om ett år från och med nu ;) 

Hoppas att ni alla har en fin helg och haft en trevlig påsk! 
Kram kram