En bra jäkla dag!....

Imorgonen började med telemöte med alla butikschefer och alla inom ledning. Så peppande och fick en massa bra tips som vi ska använda oss av på en gång! Det blev typ 1,5 A4 med bara med nerstolpade tips! Det är fortfarande så intressant för aaaaaaaldrig i livet att jag hade sett eller gjort det inom något annat företag jag jobbat på.

Morgonen rivstartade sedan med ny energi och blev till en käftsmäll redan med första kunden och vi klev upp i toppen med de största butikerna i Sverige, men det är där vi trivs! :) Farsta is back! 

Efter öppning så gick typ på knäna i en timme tills kollega 2 kom in vid 12, vi gick sen på knäna tills kollega 3 kom vid 13. Sen gick vi alla tre på knäna tills ena kollegan skulle hem och jag behövde gå på lunch som hade blivit förskjuten. Dessa dagar är så märkliga! Vi hade lätt  kunnat vara 4 idag och då kanske det hade känts rimligt. :)

  Men allt har flutit på, tur att vi är så synkade! :) Vi har även haft roligare än på lääääänge. Sen att jag blev klar med varorna kl 19 och skulle ha slutat kl 17 är en annan sak. Ibland blir det så! :) haha vi är så pepp på helgen! 

På lunchen gick jag ner till 3 och skulle kolla på ny mobil. Vill ju ha en XS MAX, och min surf var slut igen och jag väääägrar att köpa mer denna gång. Men snabbt och gjort, min mobil fanns inte inne så jag avvaktar och väntar in den ev nya som presenteras den 10/9 på Apple eventet. Kunde i alla fall förlänga mitt abonnemang och gå upp till 50 GB från 15 GB utan extra kostnad, sweet!

 Så jag fick ny surf på en gång och mitt liv kan återgå till det normala med att kunna skicka meddelanden, kolla Mail och SL! :)

 Sen fixar jag en ny mobil innan vi åker till Thailand. Har en jättefin IPhone 8 Plus i toppenskick så jag måste inte byta, men jag är grymt nyfiken på den nya kameran på XS MAX! :) 

Fotade typ allt förra resan med mobilen så det ska bli kul att prova en ny mobil! :) Har ju även "3 världen" nu så jag kan även använda surfen i Thailand, as bra! :) Det är inte mycket som mobilen används men det är skönt att slippa behöva köpa till någon extra surf.

(null)

(null)

(null)

Nu ska jag attack-sova så jag orkar gå upp om några timmar! 

Kram kram och ha en fin helg!


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR