Längtar efter hösten...

Vardagen rullar vidare... jag har precis avslutar min första vecka efter semestern och tar nu en mysig helg med familjen! :) Vi har inga direkta planer utan ska mysa, träna lite och bara vara. 

Veckan har varit bra, hunnit med massor, men inte det jag ville göra - tiden räckte inte till och jag orkade inte komma in kl svin-tidigt och jobba 12 timmar varje dag :/ Ska jag få något gjort så måste jag göra det på morgonen innan öppning och även då så räcker inte 2 timmar långt. 

Nyheterna trillar in i en härlig fart och jag blir mer och mer höst-sugen för varje dag! Nu vill har ha koftor, mössa, tända ljus och löv! <3 Här är lite nytt som kom in i veckan!

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu hoppas jag att helgen blir grym och att tjejerna säljer en massa rea så vi vår plats för ännu mera nyheter! :) Denna höst kommer att bli såå jäkla Nice!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu på kvällen så lade vi in alla Adrians saker i hans bokhylla då färgen nu har härdat klart. Hans rum är verkligen så mysigt. Ska se om jag kan ordna lite bilder imorgon :) Ligger under hans sänghimmel och lyssnar på hans andetag. Ska strax bege mig ut till pappi och kolla film! 

(null)

Hoppas att ni får en fin helg! 

Kram kram 

Hoppas att du får en mysig helg!

Svar: Detsamma till dig! :)
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR