Liseberg dag 2...

Inatt har vi alla sovit som stockar och så bra som jag sov inatt var fan länge sedan! Bara att jag vaknar av mig själv kl 08 är ett mirakel bara det! 

Rummet har varit svalt och skönt och jag har haft bra med plats att sova (LÄS: mer än mina vanliga 20 cm om jag ligger helt stilla på sidan). Vi har ju renoverat Adrians rum och därför varit ett sovrum kort. 

När vi alla vaknat till så gjorde vi oss i ordning och åkte ner till frukosten! :) Så skönt att bara få plocka av allt samt slippa diska - och plocka undan! :)

(null)     

(null)     

Vi tog idag en liten promenad bort till Liseberg så vi slapp tänka på bilen och hitta parkering. Vi kom dit strax innan öppning och kunde gå in direkt.

(null)

Idag har vi haft express-pass och kunnat åka alla de roliga och sluppit att stå i kön. Ella som normalt är mer försiktig av sig har vågat åka allt som är värt att nämna! Här var efter att hon åkte "VALKYRIA", fyyyy fan! Haha

(null)

Vette tusan vad som hände med vädret men prognosen sa 15 grader och uppehåll typ hela helgen. Men vi har haft 25 grader och strålande sol hela dagen idag! Sååå skönt! 

(null)

Ikväll ska vi äta middag ute och runda av lite tidigare än igår. Man är mör alltså! :) Längtar redan till den sköna sängen! 

Kram kram på er! 

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR