Första fredagen hemma...

Jajjemen! Det stämmer :) Det blir ju lite knäppt när man är på semester för då lever man i en icke-tid. Har inte koll på dag, vecka eller tid haha! Så kontrasten hemma blir ju lite skev när man helt plötsligt ska börja hålla koll på saker! Så idag har vi helg, och jag är ledig hela helgen. Sen kommer tjejerna äntligen hem igen efter sin resa.

Idag har jag suttit i utbildning för schemaläggning. Kul att jag minns så mycket som jag gör och att verktyget har utvecklats lite sedan sist! :) Tjejerna fixade i butiken igår och lite idag, kolla så fint! 

(null)

(null)

Blev även superglad att se att tjejerna i min egna butik också har krutat på rejält den senaste veckan!  :) Jag kanske blir överflödig? De klarar ju sig själva! Haha <3 Tänkte sitta och analysera lite efter lunchen :)  Kollade även igenom underlaget för vad som är på väg in till SS19 och det ser mycket lovande ut, är så pepp! 

I helgen så ska jag bara mysa med mina Bejbs där hemma, hämta ut lite paket och pyssla lite hemma. Har köpt lite nya inredningsgrejer sen levereras en matta i dag och sen ska vi få till att storhandla också, det har vi inte hunnit få till ännu haha!

Hoppas att ni får en fin helg! 
Kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR